Eyvallah hocam eline sağlık.
O zaman yarın önemli. Yarın da sağlam bir hacimle biraz daha yükselebilirsek , o zaman teknik açıdan da tam pozitif olacak.
Tek problem Amerika fazla düştü biraz ve Viop 30 şu an %1 aşağıda. Yarın endeks %1-2 civarı düşerse , bizim buna dayanıp artı kapatmamız için HSBC yada Credit Suisse yada sürpriz başka bir alıcının şöyle 100-150 bin lot alması lazım.
Yarın ola hayrola. Son 20 günde hisse güç kaybettiğinde hep gizemli alıcı HSBC ve Credit Suisse üzerinden devreye girecek. Bakalım yarın da yapar mı aynısını.
Çok teşekkürler paylaşımlarınız için.Anladığım kadarıyla zurnanın zırt dediği yerdeyiz.Ya çanağı tamamlama yolculuğu başlayacak ki güzel birkaç haberle daha sağlam adımlarla yolculuk devam eder.Ya da baskıcı tayfa biraz daha sabır çektirecek.Belkide 12.600 lere kadar verme sebepleri buydu,kesişimi engelleyip,alttan daha fazla mal alabilmek için stop çalıştırmak Hayırlısı bakalım.Birinci kutudaki eğim açısı ile aynı duruyor son turkuaz kutucuktaki kesişim açısı :)
bugün gizemli ortağın alış yapmasına ihtiyaç duyacağımız bir gün olacak gibi..
Bofa ya bu fiyatlardan mal veriyorlar ya anlamak zor.Bu bofa ne yapar ne eder aldıklarını 14 üstü okutur.
Kesinlikle sadece tahmindir.Tavsiye içermez.
Bugün endeksin eksi açılacağı belliydi. Dün amerika düstü. Asya da düştü.
FED tutanaklarında faiz yükseltmesi öne çekilebilir denmiş o yüzden satış geldi borsa ve kripto paralara.
Biz de %1,5 civarı düştük ama çabuk toparlandı bizim endeks. Biz son 6-8 aydır her anlamda ayrışıyoruz yurt dışından. Bazen pozitif bazen negatif ama ayrışıyoruz.
O yüzden bizim riskler ve hikaye farklı. Ben türk borsası için en kötünün geride kaldığını düşünüyorum. USD bazında bedava bizim borsa.
Bizim hissede bugün sağlam bir alıcıya ihtiyaç var. HSBC veya Credit Suisse 100 bin alırsa gerisi gelir.
Bu arada bence bugünün en önemli konusu , 2 gün önce 75 bin lot alan Credit Suisse'in malı takasta nerede çıkacak. Bu konu önemli. İş bankası takasında çıkarsa süper olur. Çıkmazsa da önemli değil.
Yer İmleri