Sayfa 182/1002 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

  1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Dün akşam TUSİAD tarafından 2022 beklentileri ve görünüm hakkında çok açıklayıcı bir toplantı vardı. Dinlemeyenin bence YouTube üzerinden dinlemesinde fayda var.
    Özet olarak ne diyor?

  2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Köyde genç erkeği köyün en güzel kızı ile evlendirirler. Diğer gençler '' ulan ne şanslı adam, bize düşmedi '' derlerken , bu genç çalışmaya gittiği büyük şehirde süslü püslü bakımlı kızları görünce gönlü kayar. Oysa köydeki eşi ; tertemiz , vicdanlı , kanaatkar şekilde kocasına hayran beklemektedir. İnsanoğlu işte, eşine ihanetle başlayan bu durum boşanma ve hayat boyu kazık yemekle biter.
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    onun için ben şu aralar şakkk diye pozisyon değiştirebilenler haricitesindeki fönları tutmuyorum portföyümde.
    Ben de sizin gibi dusunuyorum bu aralar. MPK, FZJ, EİB ve HBO benim daha esnek oldugunu değerlendirdiğim fonlar. En azından yıllık %20 üstü görme ihtimali var. Mevduata alternatif olur, firsat cikarsa hizlica baska yatirima da dönebilirim. Siz de bu tip fonlarinizi paylasir misiniz?

  4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Nedir bu yabancı hayranlığı !

    Miss gibi BIST var, hisse , tahvil içerikli yerli fonlarımız ( donlarımız ) var. Yerli malı herkes kullanmalı.

    beğenmediğiniz çoklu varlık fonları bile az az ama istikrarlı getiri veriyor. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Biraz sabırlı ve kanaatkar olalım.
    Doğru diyorsunuz ama doğru kağıdı bulamıyoruz, onu bulsak sabredemiyoruz. Çok değil 4-5 yıl önce THYAO'yu 5'ten alıp, 6'ya satınca seviniyordum.

    Geçen sene Mart'ta yazmışım aşağıdaki mesajı, peki kendim uygulayabildim mi? 12 ortalamayla topladım, 18'lerden dayanamayıp TL'ye geçtim, şimdi yine 20 ortalamam var, ama kendime hedef koymama rağmen, her gün kontrol ediyorum, yavaş yavaş yukarıya satış giriyorum. İnsan psikolojisi gerçekten garip, düşerken umudumuzu yitirmiyoruz ama kardayken oturması çok daha zor geliyor. Bilgisayar gibi olsak çok daha fazla kazanacağız.

     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Hava hisseleri 2-3 kat olmadan kaçırılmaz. Havacılık sektörünün 2023'te toparlanmasını bekliyor uzmanlar, hadi piyasalar biraz daha önce hareket etsin, önümüzdeki yıl ulaşım sektörünün yılı olabilir. THY için 1-1,5 yıl içerisindeki nacizane hedefim, 45-50.-TL bandı.

  5. #1453
    Yabancı fonlar kur etkisi +%1,99
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

  6. #1454
    Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Petrol gidiyorsa abdde sorun olmaz.

    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

  7. #1455
    Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    IJA aldim nasil fondur?

    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

  8. #1456
    Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    IJA aldim nasil fondur?

    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    esneyebiliyor o fon , uyuşuk değil . burada kaç bir kez yazdıydım ijlal olsun dört yaprak yonca tag heuer olsun...

    fönü önce alıp sonradan sormak ...
    işte bu rahmetli aynştaynın dediği gibi bir şeyi bilmenin yolu denemekten geçer sözüne örnek
    bravö...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 182/1002 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •