Sayfa 597/1002 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,090
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Gerçekten orada bir kafa karışıklığı var

Bilim kurulu üyesi Prof Dr Serap Şimşek Yavuz : omicron’un İstanbul’da 1. Haftası bitti 2 hafta sonra ortaya çıkıyor su an yatışlarda bir kıpırdanma var ama önümüzdeki süreçte esas durumu göreceğiz . Vaka sayısının daha da artacağını ön görüyoruz . Bu şekilde devam ederse günlük vaka sayısının 250 bine ulaşması pek sürpriz olmaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Milli Eğitim Bakanı : Şu an icin yarı yıl tatilini öne almayı veya uzatmayı gerektiren bir durum yok .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,090
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Onları ağzına almak cesaret işidir,onlar binlerce yıllar vardır ezilmişlerin,doğruların yanındadır,Atatürke teklif götürdükleri,Atatürkün teklifi geri çevirdiğini söylerler,sebep cevapları Atatürk gibi biri varsa sorun yok demişlerdir,yani buna benzer cemiyetler tarih boyunca uyruğumuzda vardır koruyucu olarak,taki yok olması durumunda halkın o zaman devreye girerler,böyle o şahısın dediği gibi abidik,gubidik işleriylen uğraşmazlar,zaten suçu çok,en son Kıbrıs Savaşında gördük bunları,ileri bir medeniyetin temsilcileridir sırrı gizlidir,neyse bende fazla dillendirmeyeyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,557
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Gerçekten orada bir kafa karışıklığı var
    Kafa karışacak bişey yok
    1.hemşire aşıyı çeker 1 doz...
    2.kalan flakondaki aşı bozulmaması için ivedilikle buzdolabına kaldırılır
    3.enjektörün ucu değişir yeni uç takılır

Olay bu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Beşiktaş : Yapılan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 597/1002 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •