Sayfa 777/1002 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    Adam çocuğunu doktora götürünce asabi oluyor. Hır gür çıkıyor. Hatta kavga oluyor. Böyle olunca doktorlar uzmanlıkta çocuk ile ılgili bölümler düşünmüyorlar. Yurt dışında çözmüşler. Hır gür çıkaran hastalar ki bunlar sarhoş olup kavga çıkaranlar genelde başka rastlanmıyor sarhoşluğu geçip özür dilemesi kabul edilmez ise yüksek cezalar alıyorlar. Bize gelecek olur isek. Evet büyük olasılık 3 ila 5 sene içinde çocuğunuza bakacak uzman bulamayacaksınız. Bu ilaç yazılamamak tan belki daha iyisi uzun kuyruklar olacak.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    2019 yılında yurt dışına giden doktor sayısı 1047. 2020 pandemi 931 . 2021 ilk 9 ay 967...Yanı 1000 1000 gidiyorlar her sene. Zaten üniversite ye ilk kaç bin de giren iyi bir doktor gözü ile bakılıyor. ?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Viop un çok dışında olsa da
    Sık sık gündeme gelen
    Doktor, doktor maaşı, sallandıracan 3-5 tanesini ,her köye 2 tıp fakültesi gerekli
    geyikleri üzerine

Bugün bir arkadaş grubuna gelen yazmazsam olmaz ileti

İstanbul tıp fakültesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları anabilim dalı
    Hematoloji ve onkoloji hocasından gelen mesaj

Son yapılan yan dal sınavında (Bu sınava çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları girebiliyor.)
    Çocuk hematoloji ve onkoloji için Türkiye'nin her yerinde açılan 100 den fazla kadroya
    yalnızca 1 ( bir ) sadece 1 -bir- kişi başvurmuş.
    tek başvurulan kadro Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi

çocuklarınıza sahip çıkın sakın bu dalda doktor gerekmesin.
    Yoksa bu dalda kavga etmek laf söylemek için değil tedavi için bile yurtdışına gideceksiniz.
    Cerrahpaşa hematoloji takipli kızım var..Yıllarca tedavi gördü..Tiraje hanım vardı üst düzey bir doktor emekli oldu..yeri doldurulmaz..O bölümde iyi doktor yetişmesi gerçekten önemli..İşi düşmeyen bilmez tabi ki..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    2019 yılında yurt dışına giden doktor sayısı 1047. 2020 pandemi 931 . 2021 ilk 9 ay 967...Yanı 1000 1000 gidiyorlar her sene. Zaten üniversite ye ilk kaç bin de giren iyi bir doktor gözü ile bakılıyor. ?
    Bu başka bir doktor cevap özellikle son paragrafta

http://saglikdunyasidergisi.com/habe...ydi-12060.html

Böylece tamamı zeki olan hekim ailesinde dahiler ile ortalamadan daha zeki olanları
    karşılaştırma fırsatım oldu. İnanın farkı bilmek istemezsiniz. (özellikle hasta çocuğunuz ise)
    Dr . İbrahim Hakkı Aktan

5. https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post2294811

Hee deyip geçin diyom ..gene habire lafı uzatıyorsunuz yauv

Dünyaca ünlü kalp doktorunun arabası bozulmuş ve arabasını tamire götürmüş..Tamirci arabanın kaputunu açmış ve Doktora dönerek:
    -Size bi şey soracağım..Ben ve siz hemen hemen aynı işleri yapıyoruz..Örneğin ben şimdi özenle kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim,gerekirse kabloları ve motor yağını değiştireceğim..Hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım.. Söylermisiniz siz nasıl oluyor da milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun sıkıyorum..?
    Bunun üzerine Doktor tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş :
    Bunların hepsini motor çalışırken yapabilir misiniz?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post2294811

Hee deyip geçin diyom ..gene habire lafı uzatıyorsunuz yauv

Dünyaca ünlü kalp doktorunun arabası bozulmuş ve arabasını tamire götürmüş..Tamirci arabanın kaputunu açmış ve Doktora dönerek:
    -Size bi şey soracağım..Ben ve siz hemen hemen aynı işleri yapıyoruz..Örneğin ben şimdi özenle kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim,gerekirse kabloları ve motor yağını değiştireceğim..Hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım.. Söylermisiniz siz nasıl oluyor da milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun sıkıyorum..?
    Bunun üzerine Doktor tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş :
    Bunların hepsini motor çalışırken yapabilir misiniz?
    Yauu milyon dolar değil neredeyse 1000 dolar vermiyor devlet
    yakında ülkede doktor kalmayacak.
    netçez diye yazıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yauu milyon dolar değil neredeyse 1000 dolar vermiyor devlet
    yakında ülkede doktor kalmayacak.
    netçez diye yazıyorum...
    Yıl , o yıllar ..ben her ameliyatımdan 1 milyon dolar alıyordum

Yaşım epey ilerledi tabee demek yeni jenerasyon bu o da benim derdim değil yanee Kuantum hanee

Yanlış zaman ve yanlış mekan demek sevgili ENGRANDMASTER
    Hayat hoş gerisi boş

8. Konu dışı çok yazdım bu bulunsun ilerde lazım olur.

deniz43 deniz43 is offline
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    6,715
    Blog Entries
    6
    http://www.bddk.org.tr/BultenGunluk

BDDK'ya göre tüm özel sektörde 156.5 milyar dolar döviz kredilerindeki takipteki alacaklar sadece 1.2 milyar dolar ama ,sadece tek bir şirkete , BİS Enerji'ye ödenmeyen kredi alacakları için gelen haciz tutarı 2 milyar dolar.

https://www.paraanaliz.com/2022/sirk...-soku-g-21489/

https://www.hisse.net/topluluk/showt...10#post5733410

Sayfa 777/1002 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •