Sayfa 386/1312 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Konut kredileri ucuz ne demek? Yani faizimi dusuk?
    yalan tüfe oranı bile önümüzdeki aylarda yıllık %50yi geçecek gözüküyor. bu durumda aylık 1,3 konut kredisi ucuz kalıyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Son bir ayda 4 arkadaş sattı 1 arkadaş aldı hepside sarı siteden %30-35 aşağısından işlem gördü .

Yani kuşlu siteyi pek baz almayın derim naçizane .

Gidip görüp teklif edince kucakta hemen bulma şansınız çok yüksek almak istiyorsanız satma düşünceniz var isede öyle bir fiyatlama yok şu anda
    Bu bilgi halen geçerli mi Bakırköy için. Yani sarı sitede 2,500,000TL yazan sıfır eve 1,800,000TL teklif edilip alınabilir mi diyorsunuz?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Eregli demir celiğin yaptigi kar ve piyasa degeri, 0 konut yatirimi yapmak isteyenlerin bakmasi gereken bir kriter olmali....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Konut kredileri ucuz ne demek? Yani faizimi dusuk?
    Evet hocam faiz çok düşük. Ülkede enflasyon %50-100 bandında, konut kredisi %20 bandında... Ciddi bir ucuzluk var...

Alıntı Originally Posted by varsayım Yazıyı Oku
    Evet hocam faiz çok düşük. Ülkede enflasyon %50-100 bandında, konut kredisi %20 bandında... Ciddi bir ucuzluk var...
    sanırım 1-2 yıl önce forumda yazan bir üstad Türkiye şartlarında aylık %2'nin altındaki her konut kredisi bedava demişti ama bana çok saçma gelmişti. Demek ki bunu ifade etmek istemiş.

O dönemde millet 0.74-79 aralığından konut alınır mı diye tartışıyordu.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    sanırım 1-2 yıl önce forumda yazan bir üstad Türkiye şartlarında aylık %2'nin altındaki her konut kredisi bedava demişti ama bana çok saçma gelmişti. Demek ki bunu ifade etmek istemiş.

0,74 den ihtiyacım olmamasına rağmen 100K TL ihtiyaç kredisi kullanmıştım. Keşke ev de alsaymışım...

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku

0,74 iken ben de olur mu böyle iş diyip almamıştım ama ülkenin şartları beni haksız çıkardı.

şu an 1,4 den kullanma aşamasındayım, az buçuk nakit akış garantisi olanlar için kredi almanın çok karlı olduğunu düşünüyorum.

ben de öyle bir durum yok ama elimdeki fiziki altının artışının faizi kompanze etmesini bekliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu bilgi halen geçerli mi Bakırköy için. Yani sarı sitede 2,500,000TL yazan sıfır eve 1,800,000TL teklif edilip alınabilir mi diyorsunuz?
    Öyle bişey yok,tek tük sıkışana denk gelirsen %10 indirim alıtsın belki yoksa traş. O sitede bazen piyasa altı fiyattan acil yazıp satanlar oluyor onlarda 1-2 haftaya gidiyor zaten, fırsat beklemek lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 386/1312 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •