Son sahuruda yaptık Allah kabul etsin.
Son sahuruda yaptık Allah kabul etsin.
Ümidini kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur.
rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eder inşallah, allah nice sağlıklı ramazanlara çıkarsın, bugün varız yarın yokuz yalan dünya, bayramınız kutlu olsun müminler, sağlıcakla kalın
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Elveda ey Şehr-i Ramazan! Sayılı günler çabuk geçer. Doğrudur. Ama sayısını bilmediğimiz günler var daha önümüzde. Onları Ramazanlaştırmak bizim elimizde. Her günümüzün ramazan kıymetinde olmasını diliyorum. Bize verilen her günü Kur’an’la kıymetlendirmeyi diliyorum. Huzursuz musun? Kur’an oku! Kalbin mi taşlaştı, ağlayamıyor musun? Kur’an oku! Hasta mısın, ümidin mi kırıldı? Kur’an oku! Kısacası her anımızın Kur’an olmasını diliyorum.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ey Rabbim,
Ne zaman ruhum sıkılsa, senin kapındayım. Ne zaman dara düşsem, senin ismin dilimde. Ne zaman kalbimi taşıyamaz duruma gelsem, Feinnemal usri yüsrâ. der, sana yönelir, her zorluğun arkasından bir kolaylığın geleceği müjdene sığınırım.
Herkese hayırlı bayramlar...Bayramın size mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle...
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Tüm kardeşlerimin bayramı mübarek olsun.
Gelecek yılda hep beraber bu müberek ayı mutlu bir şekilde yaşamak umuduyla.
Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Selamlar, saygılar.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri