Sayfa 504/1019 İlkİlk ... 44044544945025035045055065145546041004 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Trafik azaldı diyorsunuz da bu toplu taşımanın artması gerekmez mi o niye azaldı gözle görülür şekilde
    Önceki yıllarda.!!!!
    dünyanın en pahalı akaryatı bizde diyenleri unuttu millet.!!!
    Şu anda beleşe benzin mazot fiyatları.!!!!
    Dolar bazında.!!!!

Ayvanın en büyükleri daha heybede.!!!
    Artık millet el arabası kullanır.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Trafik azaldı diyorsunuz da bu toplu taşımanın artması gerekmez mi o niye azaldı gözle görülür şekilde
    Soyledikya ani durdu ekonomi[emoji39]secimler sizin geleceginizi belirler[emoji2957]

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Toplu taşıma da ucuz sayılmaz artık, Metrobüs 8 TL olmuş. iki kişi dışarı çıksa buyuksehirde git gel 40-50-TL yapar.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Omikron nedeniyle de olmuş olabilir. Diğer yandan kollarımızı açtık faturaları bekliyoruz. Bir ürün alacaktım. Dolar 17 tl iken 2,5x idi, şimdi 4x’in üstünde böyle bir belirsizlik varken tüketimi kısıp beklemek dışında seçenek var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Faizler 40 bandına cikmasi lazim .lakin bu kurda cikarmi ? Faizler 40 Lara çıkarsa kur 10 ve altına gelir bu durumda olmaz ..

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Reel alım gücü çok azaldı. Benim tahminim insanlar zorunlu veya acil olmayan tüm ihtiyaçlarını ve planlarını ertelemek veya iptal etmek zorunda kaldı. Ki yer değiştirme de bunlardan biri. Tek kişinin bile bir yere gidip gelmesi ulaşım ve simit yeme ücreti olarak ortalama 25 TL gerektiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Faizler 40 bandına cikmasi lazim .lakin bu kurda cikarmi ? Faizler 40 Lara çıkarsa kur 10 ve altına gelir bu durumda olmaz ..
    devir parayı nasıl az eritiriz devri artık enflasyona göre koruma işini geçtik az erirse sevineceğiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Gecen hafta apartman toplantisi vardi.
    Dedim sunu zoomdan yapin ben uzaktayim..
    Herkes bu sekil mi yapiyor acaba?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 504/1019 İlkİlk ... 44044544945025035045055065145546041004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •