Sayfa 616/987 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    1 paket filiz/ankara makarnası 6,75TL olmuş, 3-4 ay önce 3,75TL idi. Hala faiz sebep enflasyon sonuç diyor ekonomistin biri....

2-3 hafta önce yazmıştım 5li paketteki indomie marka noodle( 3 dakikada pişen erişte) 9,5TL den 11,50TL ye çıkmıştı. 1 ay geçmeden aynı paketin fiyatı bimde 15,75TL olmuş. Migrosta halen 11,50, ordan 5 paket aldım.

Artık zamlar ilk bime geliyor, sonra migros a101,şok carrefour diye yayılıyor...
    içeriğine baktınız mı ? niye o tür gıdalarla besleniyorsunuz ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Geçenlerde bende bulgur fiyatlarına söyleniyordum , bulgur lem bu 12 tl olur mu? kendi kendime ulan manyak herif makarna olmuş 6 tl sen nerde? yaşıyorsun neyse kendi kendime kavgayı bırakıp evde bulgur olmadığı için 1 paket 1kg lık aldım artık önümüzdeki günlere bakıyorum. desticiye baksan bulgur mu lazım marketi al gitsin a.k. bizim kafa çalışmıyor.
    toptancıdan ankara da gimat a gidiyorum bi palet kaldırıyorum der belli olmaz.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    herkesin kendi hayatı , yaşça erişkin bir birey olduktan sonra karışılmaz da , fakat arkadaş aramızdaki yaş farkı 30 olan bir kadınla aşna fişna , halvet loading ilişkisi yaşamak aklımın ucundan geçmez.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    30 cok ama 20 uygundur...
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    herkesin kendi hayatı , yaşça erişkin bir birey olduktan sonra karışılmaz da , fakat arkadaş aramızdaki yaş farkı 30 olan bir kadınla aşna fişna , halvet loading ilişkisi yaşamak aklımın ucundan geçmez.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Burası patronlar topigidir deye yazıyoruz, Donanım Haber Ölücüleri başlığıymış meğer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    içeriğine baktınız mı ? niye o tür gıdalarla besleniyorsunuz ?
    Hızlıca karnımı doyurmak için o 3 dakikalıkları alıyorum, hazırlaması kolay diye. İçeriğine bakmadım. Haftada 1-2 defa yiyorum, çok mu bilmiyorum, tadı da hoşuma gidiyor...

Bunları keşefedince makarna pek yemez oldum, sadece fiyatı gözüme çarptığından yazdım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Öyle stoklar yapılmış ki yumurta dışında markete uğramıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Öyle stoklar yapılmış ki yumurta dışında markete uğramıyorum
    Bende kendimi stokçu sanırdım. Memleket ahalisi hep stokçu.

Sayfa 616/987 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •