-

Originally Posted by
iyimser
Binde 6,8 + bende üstat hangimizin doğru acaba
Servet bey'in hesapladığı gibi +‰ 8.67 yani hiç etkisi yok. Yarın fonların saf getirilerini görebiliriz.
-
En azından fonlar eksi yazmaz
-

Originally Posted by
byroltr
OPB ...yazmışsınız zaten
GPG
GJB...sıfır stopaj
AED...1 yıldan fazla tutarsa sıfır stopaj
AAK
En iyisi 4 seviyesinde hisse fonu+eurobond fonu+ppf ile kendi fonunu kurabilir.Hisse fonun sıfır stopaj avantajını kullanabilir.Ya da HSA+KUB/IPV ile güzel kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.
siz ve cevap veren diğer dostlara teşekkür ederim
-
İyi akşamlar, Qinvest Portföyün PDD katılım fonunun satışından stopaj kesildi bugün; telefonla sorduğumda değişken kategorisinde olduğunu söylediler, tefas da böyle bir bilgi yok, Sn tradestop ya da daha önce böyle birşeyle karşılaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
-

Originally Posted by
Soda
İyi akşamlar, Qinvest Portföyün PDD katılım fonunun satışından stopaj kesildi bugün; telefonla sorduğumda değişken kategorisinde olduğunu söylediler, tefas da böyle bir bilgi yok, Sn tradestop ya da daha önce böyle birşeyle karşılaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Yok öyle birşey, ben de bugün sattım kesilmedi stopaj, aşağıda resmi var...
-

Originally Posted by
Soda
Sn Soda,
PDD fondan en son, aralık ayında satış vermiştim ve stopaj alınmamıştı. Bankam Ziraat Bankası.
Saygılar.
-
Sn SAW ve tradestop, çok teşekkür ederim.
-

Originally Posted by
yuji
17.12 .2021 31.12.2021 arası TPP TEB PORTFÖY PUSULA SERBEST FON -21,2256
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri