Sayfa 22/544 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 169 - 176 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. Eplas geçiş imkb bültenini buraya yüklüyorum incelemek isteyenler bakabilir

1998-2009 yıllarını kapsamaktadır

https://files.fm/f/tsh9ew94e
    Son düzenleme : Uc_kirkbes; 12-01-2022 saat: 00:56.

2.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın maksimum gönderdiğiniz metin 08.12.1999 tarihli

20.12.1999 tarihli imkb bülteninde 5.750.000 marka alındığından bahsediyor

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet benim gönderdiğim kapta gayrimenkulün exper yaptırılıp satın alınacağı bilgisi, sizin paylastığınız kapta satın alındığı bilgisi var. Benim vurgu yapmak istediğim durum ; "arsa ve mevcut bina" için değer tespiti yaptırıyoruz demişler.

3. Değerlemenin amacı bence yurtdışı arsa,binaların satılacak olmasıdır. Özellikle romanya.. 0,80 tl olan romen reyi şuan 3,20 tl. Oldu, son 1 yılda romanyada yüksek enflasyon artışı oldu. Enflasyon artışı ve ciddi kur farkını aynı anda yakalamışsın. Bence bu bir fırsattır. 144 romen reyi doğru rakamsa sadece mevcut kurla 144 X 3,20 dersek
    460 milyon lira değer çıkıyor. Enflasyon farkı , bölgenin gelişimi vs. hariç..

4.  Alıntı Originally Posted by Maximum26 Yazıyı Oku
    Değerlemenin amacı bence yurtdışı arsa,binaların satılacak olmasıdır. Özellikle romanya.. 0,80 tl olan romen reyi şuan 3,20 tl. Oldu, son 1 yılda romanyada yüksek enflasyon artışı oldu. Enflasyon artışı ve ciddi kur farkını aynı anda yakalamışsın. Bence bu bir fırsattır. 144 romen reyi doğru rakamsa sadece mevcut kurla 144 X 3,20 dersek
    460 milyon lira değer çıkıyor. Enflasyon farkı , bölgenin gelişimi vs. hariç..
    Alında değerlemenin amacı zorunluluk gelmesinden olayı sayın maksimum. Emin olmak için berna hanıma bizzat sordum.

Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Tebliğ olarak da gelirse bütün şirketlere ZORUNLU olacak 2004 de ki gibi.

Enflasyon muhasebesi gelirse bütün şirketler zorunlu olarak yeniden değerleme yapacak

Kemal zorlu ZORUNLU olan bir şeyi lütuf olarak gösteriyor.

Onun için enflasyon muhasebesi ertelenirse bizim yeniden değerleme de ertelenecektir.

Keşke dediğiniz gibi olsa da satılsa

5. Berna hanımla konuşmam ektedir.

Kemal zorlu insafa geldi yeniden değerlemelere başladı diye düşünmeyin. Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Her şirket bunu ZORUNLU olarak uygulamak zorunda kalacak

Enflasyon muhasebesini ertelenme ihtimali ve haliyle bizim yeniden değerlemelerinde ertelenme ihtimali var diye düşünüyorum. İNŞALLAH YANILIRIM

6. Yalnız bir şey atlanıyor, yeniden değerlemeler 31 Aralık 2021 e kadar tamamlanacak denildi Şirketten yapılan açıklamada. Yani raporlar şu an hazır. Mesele kamuyla paylaşılıp paylaşılmayacağı.

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Berna hanımla konuşmam ektedir.

Kemal zorlu insafa geldi yeniden değerlemelere başladı diye düşünmeyin. Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Her şirket bunu ZORUNLU olarak uygulamak zorunda kalacak

Enflasyon muhasebesini ertelenme ihtimali ve haliyle bizim yeniden değerlemelerinde ertelenme ihtimali var diye düşünüyorum. İNŞALLAH YANILIRIM

bende bi an nası cevap verdi diyecektim meğer mail miş, zira telde ben bugüne kadar cevap alamadım kendisinden

bilançoya kadar iptal vs çıkmaz sa açıklar heralde bizimkiler, şurda 2 aydan düştük
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Berna hanımla konuşmam ektedir.

Ben söylemiştim bu işin altından da bir Çapan çıkar diye bekliyoruz daha önceleri bunu yaptı zaten bütün haberleri fos çıktı

Sayfa 22/544 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •