Eplas geçiş imkb bültenini buraya yüklüyorum incelemek isteyenler bakabilir
1998-2009 yıllarını kapsamaktadır
https://files.fm/f/tsh9ew94e
Eplas geçiş imkb bültenini buraya yüklüyorum incelemek isteyenler bakabilir
1998-2009 yıllarını kapsamaktadır
https://files.fm/f/tsh9ew94e
Son düzenleme : Uc_kirkbes; 12-01-2022 saat: 00:56.
Değerlemenin amacı bence yurtdışı arsa,binaların satılacak olmasıdır. Özellikle romanya.. 0,80 tl olan romen reyi şuan 3,20 tl. Oldu, son 1 yılda romanyada yüksek enflasyon artışı oldu. Enflasyon artışı ve ciddi kur farkını aynı anda yakalamışsın. Bence bu bir fırsattır. 144 romen reyi doğru rakamsa sadece mevcut kurla 144 X 3,20 dersek
460 milyon lira değer çıkıyor. Enflasyon farkı , bölgenin gelişimi vs. hariç..
Alında değerlemenin amacı zorunluluk gelmesinden olayı sayın maksimum. Emin olmak için berna hanıma bizzat sordum.
Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Tebliğ olarak da gelirse bütün şirketlere ZORUNLU olacak 2004 de ki gibi.
Enflasyon muhasebesi gelirse bütün şirketler zorunlu olarak yeniden değerleme yapacak
Kemal zorlu ZORUNLU olan bir şeyi lütuf olarak gösteriyor.
Onun için enflasyon muhasebesi ertelenirse bizim yeniden değerleme de ertelenecektir.
Keşke dediğiniz gibi olsa da satılsa
Berna hanımla konuşmam ektedir.
Kemal zorlu insafa geldi yeniden değerlemelere başladı diye düşünmeyin. Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Her şirket bunu ZORUNLU olarak uygulamak zorunda kalacak
Enflasyon muhasebesini ertelenme ihtimali ve haliyle bizim yeniden değerlemelerinde ertelenme ihtimali var diye düşünüyorum. İNŞALLAH YANILIRIM
![]()
Yalnız bir şey atlanıyor, yeniden değerlemeler 31 Aralık 2021 e kadar tamamlanacak denildi Şirketten yapılan açıklamada. Yani raporlar şu an hazır. Mesele kamuyla paylaşılıp paylaşılmayacağı.
Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Yer İmleri