Eplas geçiþ imkb bültenini buraya yüklüyorum incelemek isteyenler bakabilir
1998-2009 yýllarýný kapsamaktadýr
https://files.fm/f/tsh9ew94e
Eplas geçiþ imkb bültenini buraya yüklüyorum incelemek isteyenler bakabilir
1998-2009 yýllarýný kapsamaktadýr
https://files.fm/f/tsh9ew94e
Son düzenleme : Uc_kirkbes; 12-01-2022 saat: 00:56.
Deðerlemenin amacý bence yurtdýþý arsa,binalarýn satýlacak olmasýdýr. Özellikle romanya.. 0,80 tl olan romen reyi þuan 3,20 tl. Oldu, son 1 yýlda romanyada yüksek enflasyon artýþý oldu. Enflasyon artýþý ve ciddi kur farkýný ayný anda yakalamýþsýn. Bence bu bir fýrsattýr. 144 romen reyi doðru rakamsa sadece mevcut kurla 144 X 3,20 dersek
460 milyon lira deðer çýkýyor. Enflasyon farký , bölgenin geliþimi vs. hariç..
Alýnda deðerlemenin amacý zorunluluk gelmesinden olayý sayýn maksimum. Emin olmak için berna hanýma bizzat sordum.
Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Teblið olarak da gelirse bütün þirketlere ZORUNLU olacak 2004 de ki gibi.
Enflasyon muhasebesi gelirse bütün þirketler zorunlu olarak yeniden deðerleme yapacak
Kemal zorlu ZORUNLU olan bir þeyi lütuf olarak gösteriyor.
Onun için enflasyon muhasebesi ertelenirse bizim yeniden deðerleme de ertelenecektir.
Keþke dediðiniz gibi olsa da satýlsa
Berna hanýmla konuþmam ektedir.
Kemal zorlu insafa geldi yeniden deðerlemelere baþladý diye düþünmeyin. Enflasyon muhasebesi teknik olarak geldi. Her þirket bunu ZORUNLU olarak uygulamak zorunda kalacak
Enflasyon muhasebesini ertelenme ihtimali ve haliyle bizim yeniden deðerlemelerinde ertelenme ihtimali var diye düþünüyorum. ÝNÞALLAH YANILIRIM
![]()
Yalnýz bir þey atlanýyor, yeniden deðerlemeler 31 Aralýk 2021 e kadar tamamlanacak denildi Þirketten yapýlan açýklamada. Yani raporlar þu an hazýr. Mesele kamuyla paylaþýlýp paylaþýlmayacaðý.
Okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Yer Ýmleri