Sayfa 283/427 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Yolun açık , kazancın bol olsun sn Bağbozumu,
    Kazandığın paranın bereketini gör güle güle harcamak nasip olsun.
    Teşekkür ederim Sn. Dvk_Psh, hepimize inşallah. Hayırlısı olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Gerçekten aşırı mide bulandırıcı bir durum.

Belli bir süredir takip ediyorum alım için. Kap haberi görünce "vay be, böyle dürüst şirketlerimiz de varmış" demiştim.

Ama sizin şu "fabrika durdurma haberini vermeme" durumunu anlatmanız çok şüphe uyandırıcı. Oha dedim açıkçası. Ne yapmaya çalışıyor bunlar? Yine mi manipülatör bir patrona denk geldim. Hep bist30 hissesi alırım. Bu defa büyüme hissesi alayım dedim ama güvenilir patron kalmadı ki....
    Ben THY hisseside taşıyorum aynı zamanda,
    Gecen hafta hisse %+2 civarinda iken ajanslara haber düstü 7 Avrupa ülkesi Türkiyeden
    gelen yolcuları almayacak diye hisse -%5 ile kapatti
    kapanista yakin hisse takviye ettim , çünkü THY bize böyle bir aciklama gelmedi dedi ,
    iki celisen kurum,
    aksam 19 da aciklamayi gönderen kurum , tekrar bir aciklama yolladi sorry yanlis anlamisiz diye malini kaptiran kaptirdi,

ondan sonra thy rallysi basladi zaten, takip eden bilir, Migrostada yasamadik mi kesilen cezalar

Alkim üretim modeli olarak P.S. yatırımı ile ileriye dönük büyüme gerceklestirdi buda devreye alindi

Katma Değeri yüksek bir ürünü, üretip , satacak,

Maliyetim çok ama çok aşağıdadır bedelsizlerim vardir, onun rahatlığı ile

Ben bekliyorum ne yaparsa yapsin
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3. Şirket hammadde önlemini almış, Çayırhandaki sodyum sülfat üretimini tam kapasite(mümkün olduğunca) yapacakmış, ben sorun olarak algılamadım, zaten şubat 2. Hafta'ya kadar beklenecek denmiş(soğuk hava ile kristalleşme için, gayet mümkün).
    Zaten sektörün altında fiyatlanıyor, düşüşleri ekleme fırsatı olarak görürüm. Rasyoları hala çok iyi.
    PS yatırımı zaten bitti.

Bu KAP haberi tabiki kullanılacaktır, beklemeye devam. finansallarda bozulma olmadığı sürece Alkimle devam.
    saygılar, YTD ( yatırım tavsiyesi değildir, şahsi kişisel görüştür.)

50 yıllık sıcaklık ortalamalara bakıldığında Aanadoluda; 0,9 C bir yükseliş var. Cihanbeyli platosu iç anadolu' nun en düşük sıcaklıklarının olduğu bölgedir. Güneşlenme şiddetti de öğle...
    "küresel ısınma" falan... altında ya bir cahillik, yada hinlik vardır. Son 50 yıllık döngüde sıradışı olan Marmara deniz suyu sıcaklığının 2019 da 1 derece sıcak olmasıydı. Onun da başka sebebi olduğu kesin. Yüksek alg patlaması ve artından besin yokluğuna bağlı stres ve buna bağlı ölü algler müsilaja neden oldu.

5. Bu yatırıma başlarken bu tür riskler de hesaba katılmadı mı acaba.
    Şimdi güneş açarsa kötü, kar yağarsa iyi noktasına mı geldi bu iş.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Oyak ve Gedik menkul Alkimi model portföye eklemişler bugün. Hedef fiyat 26 küsür.

8.  Alıntı Originally Posted by Abrakadabra Yazıyı Oku
    Oyak ve Gedik menkul Alkimi model portföye eklemişler bugün. Hedef fiyat 26 küsür.
    Aklın yolu bir. Bir de patronlar yatırımcıya kazık atmasa…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 283/427 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •