Sayfa 653/987 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Dayak zincir kulübü.!!!!
    Bunlar hayal perest.!!!
    Ayakta uyuyorlar.!!
    Unanamadılar.!!!
    Bu işin sonunun karakolda biteceğini.!!
    Anlayamadılar.!!
    Havanda su dövüyorlar.!!!
    Bizde bakıp eğleniyoruz.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    deyince kıvırtmalar başlıyor
    asabiyet(dini lit.) evresi...
    asabe dış güçlere direnişi..

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu sabah bir arkadaşla hararetli bir tartışma hala dış ve iç güçler diye milletin kafasına yerleştirildi mümkün değil insanlar ya anlmak istemiyo ya işlerine gelmiyor marketlerin şunun bunun raiş fiatından bahsediyor,
    bede bana bir açıklasanız ya en basitinden ben depoyu 500 tl ile dolduruyordum son zamlarla 1000 e dolmuyor bunu da mı güçler yapıyor deyince kıvırtmalar başlıyor e PKK ya mı oy verelim demeye
    hani bazen uyku tatlı gelir hiç uyanmak istemezsiniz..ve sık sık gündüz uykusuna başlarsanız alışkanlık yapar ve uyuma ihtiyacı hissedersiniz ya.. bu arkadaslarda 19 yıldır uyanmadılar...ve uyanmakta istemiyorlar..ama sonunda sıkışacaklar ..hani uykudayken çişiniz gelir kalkar yaparsınız sonra aynda kendinizle yüzleşirsiniz ya..işte o sıkıştıklarında gerçeklerle yüzyüze gelecekler...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Diğer firmalara bakamadım ama reno ve ford araba fiyatlarını ıcakta 2. Kez güncelliyor. Ötv düzenlemesinden dolayı galiba.
    Bakalım zammı indirim mi gelecek
    Ara oranlar geldi ya abi. Bir miktar indirim olacaktir. Direk 50 den 80 e cikmiyor artik OTV.

Tabi kisa sure icinde 50 lik dilimdeki araclarda ara dilimlere cikartilip suistimal edilecektir.

6. Bu günler kritik günler ! Zeytin, soğan, şey, ney vb. uzak durmak lazım. Bazı zamanlarda bazen bir şekilde bilinerek binilen at , gerçekte eşek olabilir. Maacit , dostum kendine iyi bak. Korkmana gerek yok. Artık zaten sana sızma olmuyor. Bu nedenle sıradan oldun ! Herkese bol kazanç. 20 Ocak 2022 den sonra çok zengin olmak üzere tatile çıkalım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu sabah bir arkadaşla hararetli bir tartışma hala dış ve iç güçler diye milletin kafasına yerleştirildi mümkün değil insanlar ya anlmak istemiyo ya işlerine gelmiyor marketlerin şunun bunun raiş fiatından bahsediyor,
    bede bana bir açıklasanız ya en basitinden ben depoyu 500 tl ile dolduruyordum son zamlarla 1000 e dolmuyor bunu da mı güçler yapıyor deyince kıvırtmalar başlıyor e PKK ya mı oy verelim demeye
    Son İstanbul seçiminden önce adamlar devlet televizyonu trt'nin bir ekibini kuzey ırak'a pekeke kampına yolladı, orada 74 askerimizin katili osman öcalan p.i.ç.iyle röportaj yaptırdı, röportajda o ş.er.e.f.s.i.z köpek, akepeye oy istedi, ve bunu devlet televizyonu trt'de yayınladılar. Bu utanmaz pislik sürüsü halen muhalefete iftira atıyor...

İyi parti savcılığa suç duyurusunda bulundu trtr yönetimi hakkında, savcılık ifade özgürlüğü deyip soruşturmaya gerek olmadığına karar erdi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    San Francisco Fed Başkanı Daly: ABD'de faiz artışları Mart ayında başlamalı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 653/987 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •