Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oyunagelen abi yan tahtalar dedi, bi süre x30 dan uzaklaşıp, Alark gibi hisseler bulmak lazım
    Alark bugün yüzde dördbucuk artıda kapattı, akşamdan ne analez yabmışım üüüle

Elimizde olsa yükselmez,
    keremalkm abi de fena değil,dediği iki hisseden biri yüzde 8 yabtı diğeri sınıfta kalsa da tebriği hakketti.
    Var mı yarına bi hisse ismi keremalkm abi
    Gencler treyder görsün
    Hamdım Piştim Yandım

DEM işi de patladı. sesleri solukları kesildi. hayır yani ne bekliyorlardı onu da anlamadım.

benim şimdiye kadar dolar veya altın al-sat yapan hiç tanıdığım olmadı. kaldı ki bulunduranların bunu bozup mevduata geçmeleri ihtimali sıfıra çok yakın.

altın döviz biriktirilir, sünnetlerde düğünlerde falan takılır. bunu takmak prestij işidir. ailede durumu olmayanlar olanlardan rica ederler, ödünç alırlar, oğluna yeğenine takarlar. askerlik anısı gibi yıllarca anlatılır. nahoş olaylar olmuşsa çok dedikodusu olur.

abartmıyorum. durum tam olarak böyle. o altınlar dövizler de ancak çok hayati bir durumda kullanılır. ev alınır, ameliyat parası lazımdır falan filan.

dolar 4 iken bozun demeye başladılar yıllar oldu bir tane yapısal reform yapılmadı. 14 oldu aynı terane. kim güvenip de parasını teslim eder bilemedim.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış
    Ak Yatırım gene sol üstte ..
    Hayat hoş gerisi boş

Su istedim fiyat güncellendi ağbii dedi..20 TL düz yapmış damacanayı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Emeği geçen herkesi canı gönülden kutlamak gerek.
    Sefalet endeksinde Dünya 1. Olduk.

6. Can Emrah YILMAZ viop30 Şubat 22 Vade // 13 Ocak 2022

Kartları iyice karıyorlar, uzun zaman karşılıklı duran kurumlar şimdiler de aynı safta yer alıyor

USDTRY Eylül 2022 Kontratı - 13 Ocak 2022

Eylül kontratında MB satışı 200 milyon dolara yaklaştı

7. 2014 rakamı (%50) daha sonra 1978 (%50) haftalık pivot altında günlük kapanış yapmadığımız için biraz nefes almış durumdayız...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Emeği geçen herkesi canı gönülden kutlamak gerek.
    Sefalet endeksinde Dünya 1. Olduk.

Herkes konuşur beyazparti yapar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •