Bu arada gsdde, holding kadar düşüşten etkilenmiyor. sorunun navlun fiyatlarından oldığunu sanmıyorum. Ayrıca genel kanı dövizin zamanla yükseleceği yönünde, bizim bilmediğimiz bir şey yoksa doğru hissedeyiz.
Bu arada gsdde, holding kadar düşüşten etkilenmiyor. sorunun navlun fiyatlarından oldığunu sanmıyorum. Ayrıca genel kanı dövizin zamanla yükseleceği yönünde, bizim bilmediğimiz bir şey yoksa doğru hissedeyiz.
Evet zaten toplarken ortalaması yaklaşık 0,27 cent idi saterken ise 0,23 cent ortalama ile elinden çıkartıyor ve şu an ise son günlerde 0,21 cent'ten veriyor. GSDHO yatırımında başarılı olamadılar. Kol keserek gidiyorlar GSDHO'dan.
Fakat genel anlamda çok başarılı buluyorum bu fonu. Genellikle de dünya çapında değer yatırımı yapıyorlar. Geçmişten beri birçok kez yolum kesişmiştir bu fonla.
Bu yukarıdaki 31 Aralık Kapanış takası. (tarih 4 Ocak gösteriyor ama takaslar 2 gün gecikmeli biliyorsunuz)
Yatırım fonları 36 milyon.
Aşağıda ise 11 Ocak Takası. (13 ocak ama gecikme nedeniyle 11 Ocak'ın takası bu)
Gördüğümüz gibi Yatırım fonları 25 milyona düşmüş. Dün ve bugünkü INFO satışlarının da yine bu fonun satışları olduğunu düşünürsek 20 milyona düşmüş halini Pazartesi akşamı kontrol ederiz birlikte.
Özetle benim tahminim satmak için 15 milyon lotu daha var. Satışlarının durmasını veya bitmesini takip etmek iyi olabilir.
Bu gün itibarı ile net döviz pozisyonu piyasa değeri eşitlendi 91-91
İyice verdiler..
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Yatırım fonu satışının NNF fonu olduğunu düşünüyorum.Evli fonuda bank of üzerinden satmış olabilir.
Baltic Dry’da düşüş Capesize odaklı olarak devam ediyor. Endeks değeri 1800’ün de altına düştü.
https://en.stockq.org/market/global.php
Yer İmleri