50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
http://hisse.net/haber/?p=732
Tedavi = vatandaþýn aklýný kullnmayý öðrenebilmesi bana yeterli!
####
pazarlamacýlardan,dolandýrýcýlardan kurtardýðým her kuruþ benim tedavimdir
####
terör bu ülkede neden yaratýldý hiç düþündünüz mü__? çok aþýrý deðerli arazilari yabancýlar bizdeki ajanlarý vasýtasýyla toparlasýn diye olabilir mi?
####
borsalar 5 milyar dolar ile bu kadar þiþiyorsa bunda bir pislik vardýr
####
borsaya giren toplam varlýk net olarak ocak ayýndan günümüze 5milyar dolar deðil mi?
####
vatandaþýn elinde patlayacak yine çünkü kimse %20 lere çýkacak Faiz ortamýnda gidip hisse almaz günlük taþýma maliyetleri uçuk dðerlerde olur.
####
sizden de bilgileriniz ile vatandaþý aydýnlatmanýzý bekliyorum.
kýsa bir sorunun belki yanýtýný verebilirsiniz?
Soru:yükselen faiz ortamýnda ayný anda borsalar çýkýyorsa bu tür ekonomilere ne ad verilir?
Balonun son ters köþe hareketi deðil midir?
Kriz olurken düþmez kiiii...
Borsa yükselirken kriz vardýr. :-)
Krizin sonunda derler ki kriz var. Biz bunu krizin bitmesine 2-3 ay kala öðreniriz anca...
2018 yýlýndahatta belki bu yýlýn sonuna doðru bir kriz baþlayacak ama herþey güllük gülistanlýk iken.
Daha durun bakalým eylül baþýnda DOLAR 3,2x TL civarlarýna indirsinler vatndaþ balýklama dalacak borsaya,DOlarýný da düþecek diye satacak iþte bizim gibi hikayeyi okuyabilenler orada toplayacak.
grafiklerime göre haziran ayý kapanmadan grafikler aylýk grafiklerde Yüksek kapatamaz
bu yüzden haziran kapatmadan düþüþ ile sonlanmasý ihtimali daha yüksek.
bizim kosedeki kraathanede yapilan muhabbetler hepsi burda , bilgi kirintisi desen zinhar yok.
yok dolar toplaycakmisda yok kriz cikacakmisda.
son 6 ayda bu ulkeye guvenen turk lirasinda kalan turk hissesine guvenen yatirim yapan vatandas
cebindekini coktan ikiye katladi.
kriz cikacakmis pehhhhhhh
Yer Ýmleri