Sayfa 281/612 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 4889 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. 2021 de maden ihracatı %38 artmış. Muhtemelen Esan'in ihracatı da benzer bir oranda artmıştır. Inlice'deki küçük altın rezervinin üretim ömrü 2-3 sene. Sanırım oradan da yılık 20 milyon dolar civarında ekstra bir katkı gelir. Kümülatif olarak bakarsak son birkaç yılda 800-850 milyon Avro arasında değişen topluluk dış satım rakamlarının 2021 de ( ilk defa) 1 milyar Avroyu geçtiğini tahmin ediyorum. 2022 de bu performansın tekrarını beklerim.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Kapanışa doğru ekran fena değildi.Karanlık odada da aldılar biraz.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    herşeyi deneyecek....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bu vicdansız küçük yatırımcıyı yemek için kaç çeşit alavere varsa hepsini denedi,denemeye de devam ediyor.bu tiplere, olumsuz ne denirse hepsini fazlasıyla hak ediyor.

5. Bu yıl mali açıdan uzun bir yıl olacak. Şimdilik alınan satılan pozisyonlar ısınma niteliğindedir.. Ne olacağını da kimse bilmiyor. Sanırım bu bulanık havalara güveniyor.

6. Bir gün yııllar önce ben Vestel için, temel ve teknik analiz yapanlara dedim ki, bu şirketin temeline, tekniğine ,sahibine, yatırımcısına ...... yeterli sanırım.
    Haddini aşan, zıddına döner.

7.  Alıntı Originally Posted by BABA Yazıyı Oku
    Bir gün yııllar önce ben Vestel için, temel ve teknik analiz yapanlara dedim ki, bu şirketin temeline, tekniğine ,sahibine, yatırımcısına ...... yeterli sanırım.
    Hatırlamazmıyım svg.Nüvit abi, sene 2009 gibi idi.

Hatta Apache nickli forumdaş sizin vesilenizle VESTL topiğine gelmiş o kadar çok analiz yapmıştı ki Vestel'in CEO'su Turan ERDOĞAN'la görüşmeye başlamışlardı.

8. Burada yazilan çizilenler "analiz" sayılmazlar, illa bir benzetme gerekecekse idrardan karakter tahlili gibidirler. Bu hissede olan herkesin cebinde bir senaryosu olmak zorundadır. Niyet okumak filan, işimiz zor! Ama yazmadan da olmuyor, belki de görevli memur/spekulator ortamlardaki bilgiyi süzüyor, bilemeyiz. Şimdi yine bir niyet okuması yapacaksak yeni koşullarda BE'nin kar dağıtımını bu yıl dağıtılabilir karın %10 unuyla sınırlı tutması mantıksızdır, menfaatine uymaz. Eğer döviz mevduati holdingin kullandığı döviz kredileri icin teminat olarak tutulmayacaksa bozdurulup tamamının temettü olarak dağıtılması her fırsatta Ilac'ın varlıklarını holdinge transfer ettiği için kendisi için fırsattır. Idrar tahliline dönecek olursak, BE nadiren kendisinden bekleneni yapar, bu yüzden bu sene temettü dağıtımı iki tarafta da sürprizlere acıktır. Şimdi bunu yazınca kabahat mi oluyor??

Sayfa 281/612 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •