50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
http://hisse.net/haber/?p=732
Tedavi = vatandaşın aklını kullnmayı öğrenebilmesi bana yeterli!
####
pazarlamacılardan,dolandırıcılardan kurtardığım her kuruş benim tedavimdir
####
terör bu ülkede neden yaratıldı hiç düşündünüz mü__? çok aşırı değerli arazilari yabancılar bizdeki ajanları vasıtasıyla toparlasın diye olabilir mi?
####
borsalar 5 milyar dolar ile bu kadar şişiyorsa bunda bir pislik vardır
####
borsaya giren toplam varlık net olarak ocak ayından günümüze 5milyar dolar değil mi?
####
vatandaşın elinde patlayacak yine çünkü kimse %20 lere çıkacak Faiz ortamında gidip hisse almaz günlük taşıma maliyetleri uçuk dğerlerde olur.
####
sizden de bilgileriniz ile vatandaşı aydınlatmanızı bekliyorum.
kısa bir sorunun belki yanıtını verebilirsiniz?
Soru:yükselen faiz ortamında aynı anda borsalar çıkıyorsa bu tür ekonomilere ne ad verilir?
Balonun son ters köşe hareketi değil midir?
Kriz olurken düşmez kiiii...
Borsa yükselirken kriz vardır. :-)
Krizin sonunda derler ki kriz var. Biz bunu krizin bitmesine 2-3 ay kala öğreniriz anca...
2018 yılındahatta belki bu yılın sonuna doğru bir kriz başlayacak ama herşey güllük gülistanlık iken.
Daha durun bakalım eylül başında DOLAR 3,2x TL civarlarına indirsinler vatndaş balıklama dalacak borsaya,DOlarını da düşecek diye satacak işte bizim gibi hikayeyi okuyabilenler orada toplayacak.
grafiklerime göre haziran ayı kapanmadan grafikler aylık grafiklerde Yüksek kapatamaz
bu yüzden haziran kapatmadan düşüş ile sonlanması ihtimali daha yüksek.
bizim kosedeki kraathanede yapilan muhabbetler hepsi burda , bilgi kirintisi desen zinhar yok.
yok dolar toplaycakmisda yok kriz cikacakmisda.
son 6 ayda bu ulkeye guvenen turk lirasinda kalan turk hissesine guvenen yatirim yapan vatandas
cebindekini coktan ikiye katladi.
kriz cikacakmis pehhhhhhh
Yer İmleri