Sayfa 634/1002 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kap : Saat 17:32:21 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

Pay Piyasasında ve BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır, seans tamamlanmıştır.

VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde normal seansın kalanında işlem yapılmayacak olup seans akışı normal saatinde VIOP_SEANS_SONU işlem günü bölümü ile devam edecektir.
    29 senelik borsacıyım böyle rezalet görmedim,2008 krizinde bile böyle yapmamışlardı,zaten 70 olan endex 22 olmuştu önlemsiz şekilde,bunda bedevi parmağı var galiba ondan,birazda kayırıyorlar,borsada bedevilerin payı bayağı yüksek,yakında tamamını alırlar,zaten bunu bilen arap harici yabancılar borsaya uğramaz oldu aralık ayında son kırıntılarıda satıp tüğdüler,ben bile % delik payımı 5/1 cıvarına indirdim,çünkü güvensiz,sadece dibe yapışanları takip ediyorum bugünde borsada satış bekliyordum ve o yönde oldu,bu düşüşte önceden alamadıklarımın birazını aldık diğer talimatlarım devre kesiciye takıldı,olsun yarın düşmeye devam ederse bıraktığımız yerden devam ederiz...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

19/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Motorinde 52 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    Zamsız haftamız yok,eskileri eleştirmiştik,bunlar iyice azıttılar,onlar bunların yanında evliyaymış,yani beterin beteri gelen gideni çok daha fazla aratır oldu,ses çıkmadığı sürece abalıya biraz daha vuruyorlar,bu hiç hayra alamet değil,aklıma padişah vezir hikayesini getirdi.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Hisse bazında kilitlemeyi anlarımda Endeks bazında kitlemeye ilk defa şahit oluyorum.. Kapanış saatine ayarlayarak %5 i nasıl denk getirip yaptılar bu işlemi , Borsa alttan üste kumar yeri oldu çıktı. Nereye yatırım yapacağız, kime güveneceğiz bilen anlatsın. YTD
    Disarda da var. Neydi o yav, her saat basi devre kesiyordu DOW'da koronada, her gun her gun. Felegimiz sasmisti sabahlara kadar bir DOW, bir VIX, bir bovespa bir asya bakip duruyorduk.

Burda maalesef satislari tetikliyor. %3 dusecekse bile devre kesecek diye herkes satiyor. Guzel bir uygulama degil. Piyasada kurumsal yabanci yok, hep at hirsizlari.

DOW'da %7 ve %13'te, eger 3'ten once ise 15 dakika duruyor. 3'ten sonra durmuyor.

%20'de gun sonuna kadar.

Degisimin gelmesini bekleyeceksin SEKERLI kardes. Fazla kalmadi. Burasi yatirimla alakali bir ortam degil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Saat gece yarısını geçti, Reyizi Cumhur'dan yeni ferman çıkmadı...Hayret.!

Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il dışına araç çıkışı durduruldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, "TAG otoyolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar kalınlığı 45-50 santimetre. Şu an için 2 bin kişi kurtarıldı" dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. İktidarın 2022 yılı yatırım'ı: 36 yeni cezaevi

Adalet Bakanlığı, 36 yeni cezaevi daha yapacak. Böylece Türkiye'deki toplam cezaevi sayısı 419'a çıkacak. Yeni cezaevlerine 8 milyar 713 milyon 944 bin lira harcanacak.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ezaevi-1900930

Ne yatırım ama!!

Umarım bir gün 36 tane fabrikanın açılışını da duyarız.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    VİOP 1.5-2 cıvarında düşüşte,galiba dünkü düşüşün devamı gibi,zaten akşam kapanışta pozisyonlar kapanmamıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    Gün aşırı zam yapılıyor,neymiş enflasyon düşecekmiş

Sayfa 634/1002 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız