Hamdım Piştim Yandım
arkadaşlar günaydın..... düşüşün altında pek birşey aramayın... sebep göstergelerin sat vermesiydi... göstergeler düşüşün devam edeceğini söylüyor... bist 100 için 1730 lar tekrar görülür... macd stokastik sat vermiş... kapanışlar 5 günlük hareketli ortalamanın altında yapılmış... düşüş devam eder... kendinizi yormayın...
ayrıca dün gece vadelideki hareket tahminimce birilerine mal aldırmak içindi... dow un düşeceğini biliyorlardı... sabah sabah dow eksi 300 puan.... sizce artı mı açılır eksi mi?
218.100 de alıcı 223.200 de satıcı var...arası boş tahtada...neyse açılışla beraber aralara bişeyler serpiştirirler herhalde![]()
diş macunu tüpten çıktımı bir daha içeri sokamazsın palaaaaa
boşuna kasma sal gitsin...
Daha kredili mallar kapanacak teminatlar tamamlanacak gecis gapi kapanacak... Hizli ve acimasiz mi olacak yoksa yavas yavas kisik ateste yedire yedire mi olacak tek soru bu olmali?
Sallamasyoncu ekip yine görevini yerine getiriyor topikte yav 1 hafta önce ben ay sonu kapanışı ile ilgili hem dow hwm pıst 100 için aşağı kapanış beklentimi yazdığımda bu borsa düşmez diyordunuzhaddi biz teknik olarak görüşümüzü belirttik kendi graf larımıza göre, şimdi millet sallamasyon rakamlar yazıyor aşağı yönlü sonrada altına TEKNİK diyor , hadi koyun graflarınızı görelim.Bakın dünkü %5 aşağı hareketin pıst 100 için söylüyorum , %3 makina ve stoploss patlatma hareketidir.
Dünkü bademcuk tahtalarına bakın bakalım %5 aşağı gelecek para çıkışı varmı , ama oyun şekilleri bu hem yukarı hem aşağı.
2250 üstünde kapadım pozları aşağı gelirse tekrar long açacağım...
Yer İmleri