Sayfa 477/1044 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Maalesef işin içine endeksi belirli bir yönde ilerletmek (aşağı yada yukarı) girince bazı hisseler saçma sapan hareketler yapıyorlar, ama banka hareketleri bana bir birinden bağımsızmış gibi geliyordu ama sizin grafiklere bakınca yönleri aynı sadece hızları farklı düşüncesi oluştu bende
    Grafiğe göre şu anda lider YKBNK...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Vakıf haftalık usd Lütfü hocam bunu nasıl analiz edeceğiz.
    Döviz kurunun bir söylem ile çıktığı bir müdahale ile düştüğü yerde.
    Mavi çizgi 0.44 cent kaçla çarpalım 13.30 ile mi yoksa dolar gevşerse 12 ile mi.

Olabilir zaten size baya zahmet verdim

ama bu toplu görüntüler benim içime su serpti açıkcası
    Zahmet ne demek, memnun oldum. Bu arada grafik isteyen olmaması çok ilginç...!

Demek ki bedavanın kıymeti olmuyormuş...

Bu benim hayatımın sistemi. Zamanla anlaşılacaktır ama o zamana kadar ben paylaşmaktan vazgeçerim gibime geliyor...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafiğe göre şu anda lider YKBNK...
    1.7 fiyattayken işlem yapmıştım bir kademe bile yedirmediler tahtadakiler, ama şuan üzerinde hiç yük kalmamış özgürce koşuyor ben şahsen bir lot bile almam (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Zahmet ne demek, memnun oldum. Bu arada grafik isteyen olmaması çok ilginç...!

Demek ki bedavanın kıymeti olmuyormuş...

Bu benim hayatımın sistemi. Zamanla anlaşılacaktır ama o zamana kadar ben paylaşmaktan vazgeçerim gibime geliyor...
    Sorun bedava olmasında değil maalesef piyasa da milleti çiğ çiğ yediler ve halen yemeye devam ediyorlar, malum sözdeki gibi çok az kişi kalacak bu piyasada o belli oldu, çünkü önlerine çıkanı düşürüyorlar bir nevi sistem dışı kalıyor insanlar, ama malum an gelince herkesi yine borsa kumarhanesine sokarlar tabi o zaman hisseler nerelerde olur Allah bilir
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

VAKBN...

Burada da haftalık yine sıkıntılı, fakat günlükte güzel gidiyor ve bir kaç güne kadar duvarı geçebilirse güçlü bölgeye adım atacaktır...

Buradaki sıkıntı dediğim gibi haftalık. Eğer hisse haftalığa göre şekil alırsa ki; şu anda moment kaybediyor, günlükte o duvarı geçemez...!

Günlüğün peşpeşe bir kaç hafta güçlenmesi haftalığı da etkiler... Bunu zaman gösterecektir...

Aylık ve çeyreklikte ise çok daha güçlü bir oluşumun ayak sesleri mevcut...! Bir şeylere hazırlık var ama zaman istiyor...

Bu da bir kaç hafta düşüş yönlü veya yatay seyir izleyip, aylığın ve çeyrekliğin güçlenmesini sağlayacaklarını gösteriyor...

Eğer bu oluşum gerçekleşirse endeks rakamları tüm tahminleri aşar geçer... Seçim öncesi ve sonrasın hazırlık var gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Vakıf haftalık usd Lütfü hocam bunu nasıl analiz edeceğiz.
    Döviz kurunun bir söylem ile çıktığı bir müdahale ile düştüğü yerde.
    Mavi çizgi 0.44 cent kaçla çarpalım 13.30 ile mi yoksa dolar gevşerse 12 ile mi.

Yaramı deşmeyin

Ben Vakıf almadan grafiklere baktım hepsi olumluydu ben aldım sonra biraz daha aldım o gün tüm banka hisseleri düşüşe başladı ama Vakıf bir başka düştü daha önce gördüğü en düşük değerde bile durmadı, o gün bugün hala en kötü performansı bu gösteriyor ne bir yurtdışı davası ne de başka bir şey, banka şuanki değeri neredeyse Hektaşla aynı, daha çok yazılacak şey var ama neyse

Dolar için tahmin yapmak zor ama Vakıf kabaca 2 yıl tutmak için aldım, ben şimdilik grafiğine TL bazlı bakıyorum ne zaman 7 TL üzeri fiyatlar o zaman dolar bazlı bakmaya başlarım (:

Ama şimdilik ben olsam 12 ile çarpardım

Sorun bedava olmasında değil maalesef piyasa da milleti çiğ çiğ yediler ve halen yemeye devam ediyorlar, malum sözdeki gibi çok az kişi kalacak bu piyasada o belli oldu, çünkü önlerine çıkanı düşürüyorlar bir nevi sistem dışı kalıyor insanlar, ama malum an gelince herkesi yine borsa kumarhanesine sokarlar tabi o zaman hisseler nerelerde olur Allah bilir
    Az önce de yazdığım gibi; bir hazırlık var. Fakat zamana ihtiyacı var...

Adamlar 1. turu bitirdi, şimdi 2. tur için taşları yeniden dağıtıyorlar...

Bakalım nereden çevirecekler... Hemen olmasını beklemiyorum ama bu babalara da hiç akıl sır ermiyor. Talimat nasıl geldiyse ona göre hareket edeceklerdir...!

Sayfa 477/1044 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •