Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    2 algoritma piyasanın
    İçine ediyor..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Isik okte guzel aciklamis. https://twitter.com/abormen/status/1...ryog6UHeg&s=19

2. Way arkadaş
    Robot robot diyonuz. Üzmeyin kendinizi bende o iş bende çözücem

Kökten çözüm enerjisiz kalınca resetlenir

Geçen hafta 170 TL /Kg dan aldığım fındık aromalı kahve
    260 TL/Kg..Kahve Dünyası....Bugün (zafer plaza/Bursa) %50? artış

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    evet..seyrettim.. Çok iyi açıklamış..

5. ABD hala artıda ama 2 saattir zopalıyorlar. Kapanışa bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sağlam terste kalmış sanki. Ama adam haklı

7. viop uzlaşma fiyatından akşam seansı +%1.5 yukarda kapattı.Ne değişti,garanti haberi spk dan gelmedi dow jones 35490 dan 35070 düştü.Değişen birşey yok
    Gün içinde -%6.5 düşürmeleri üstüne günü dipten +%3.6 yukarda kapatmaları akşam seansı açılır açılmaz +% 2 yukarı sürmeleri.Görülmüş hareketler değil.İşin suyu çıktı.Üstelik bu korkunç gel gitler spotta uzun vadeci hisse tutanları da etkiliyor

8. Önceden dengeleme vardı. Bir tarafın robotu satışdayken diğer taraf alış tarafında olabiliyordu. Denge kurulabiliyordu. Şu an trafik tek taraflı. Şimdi kademeler boş. Yukarıda 3-4 kademede işlem oluyor. O kademeler satışla yıkıldığı anda alt taraf bomboş ve devre kesmeye doru gidiyor. Eskiden alt kademeler de alış emirleri olurdu.
    Borsa İstanbul un başına adaleti sağlayacak bir yönetim gereklidir. Yazdım ama kendim bile yazarken gülümsedim.
    Testere piyasası var şu an. Özellikle böyle volatilitede sadece eli hızlı traderlar işlem yapabilir. Testere piyasası sonrası da yön tayini olur muhakkak.

Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •