Traderke(mal) Senin ne yaptıgın beni ilgilendirmiyor ama sanırım yanında başkalarınıda yakacaksın.Öncelikle elimi polhoda azaltım, kalan oran bana göre küçük bir oran. korkma bende şu kadar var bu kadar var demeyeceğim.
karpuzcunun hikayesini bilirmisin IV Murat seyyar satıcıları yasaklamış, zaptıyeler sokakta salatalık satanı yakalamışlar,patişahın huzuruna çıkarmışlar. patişah ceza olarak sattıgı salatalıkları tersten yedirmeye çalışırken.salatalık satan katıla katıla gülüyormuş.patişah sormuş, bu duruma nasıl gülebiliyorsun? salatalıkçı cevap vermiş: Arkadan karpuzcu geliyor ben ona gülüyorum demiş.
Ke(mal) inşallah karpuzcu sen olmazsın.Bisten yabancılar kaçmaya devam ediyor,derinlik yok olmaya başladı. U-30 kağıtları aniden %5.00 devre kesiyor,Bist devre kesici devreye girmeye başladı. Amerika faiz artışına gidiyor, borsalarda düzeltme olabilir. senin uyuz bir anda on kademe aşagı iniyor.İnşallah Dünya düzeltirken polhoda siz kazanırsınız,karpuzcunun durumuna düşmezsiniz.Bak sana bi akıl daha vereyim. Devlet kamu bankalarını süspanse(taze sermaye verecek) edecek haberleri gelmeye başladı( piyasaya proje bazlı kredi verecekmiş) Budurumda vakıf ve halk bankaları biraz daha dişrençli olurlar. yani. ke(mal) durum kötü görünüyor. sen şimdi beni dinler risk almazsın biliyorum.yatırım tavsiyesi değildir, çok bilsem kendim zarar etmezdim.
Yer İmleri