Çalışarak Batıyoruz serzenişleri artıyor..
Sanayinin çarkları durmamalı.
01 ocak 2021-2022 TL değersizleşme yaklaşık %45 ,yani Tl sermaye erimiş.(sıcak sudaki buz)
Sermaye Yetersizliliği Bankadan Bakkala her yerde.
iş yapmak ,çarkı döndürmek,para tahsilatı yapmak her geçen gün zorlaşıyor.
Devir mehmet efendilerin devri....
https://www.youtube.com/watch?v=emGkjhR1vuE
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ikinci dunya savasinda ruslar alman ordulari karsisinda geri cekilirken her seyi tahrip ediyorlar yakip yikiyorlardi.
Alman ordulari gittikce sertlesen kis kosullarinda girdikleri sehirlerde yiyecek, yakacak hic bir sey bulamiyorlardi.
Sonunda herkesin bildigi gibi almanlar bir yerde durmak ve sonra da karsi ataga gecen kizil ordu karsisinda agir kayiplar vererek geri cekilmek zorunda kaldilar.
Bu nereden geldi aklima bilemedim simdi
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sanayi sirketlerinin %70 i katmadegersiz urun uretiyor , boyle olunca gelir uretemiyor vergi vermiyor, 2008 den sonra hizli hizmet sektoru ve beton yatirimi bundandir
Destek olmak için doğalgaz vanalarını gönüllü olarak kapatabilirsiniz. Ama ben kapatmam. Medeniyetin en büyük iki getirisi sıcak su ve sıcak evdir. Bunlardan vazgeçmem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kontrolsüz asgari ücret artışı kur şoku kadar tehlikeli burada defalarca senelerdir yazıyoruz popülist ücret artışından uzak durulsun diye şimdi de sözde muhalif ekonomistler 3 ay da bir asgari ücret güncellensin diyerek güya işçi kesimine şirin gözükecekler prof ünvanlılarda var bunların içinde şöyle gerçekçi bir ekonomi yorumu yapacak birine gerçekten hasret kaldık
Yer İmleri