Sayfa 580/1019 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. https://twitter.com/roportajadam/sta...422468099?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Geçen okumuştum new yorkda yeni binalara artık doğalgaz yasaklanmış, mutfaktaki ocaklar ve ısınma elektrikle olacakmış. Bizde de öyle olmalıydı doğalgazda dışarı bağımlıyız vana kapanınca kalıyoruz böyle ortada. Yatırımı yaparsan elektriği ülkede üretebilirsin ama.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şu anda bizde doğalgaz yerine elektirikli fırın ocak kullanmak çok pahalıya geliyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. doğalgaz varken elektrikle ısınmak vatandaşın matematik bilgisi olmadığını gösterir..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    japonyada evler klima ile ısıtılıyor kışın. orda da habire saçların elektrikleniyor falan . gerçi yere bakır döşersin ya da antistatik bileklik takarsın onu arada ilgili yere dokundurursun vücuttaki elektiriği alır. ya da ne bileyim git çıplak ayakla toprakta debelen ( tetanoz aşın varsa ve etkinliği geçmedi ise . !!! )
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    mötir hacmine göre vergi olayı kalksa , mazda varken gidip vosvos alan olur mu hala ?

7. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Geçen okumuştum new yorkda yeni binalara artık doğalgaz yasaklanmış, mutfaktaki ocaklar ve ısınma elektrikle olacakmış. Bizde de öyle olmalıydı doğalgazda dışarı bağımlıyız vana kapanınca kalıyoruz böyle ortada. Yatırımı yaparsan elektriği ülkede üretebilirsin ama.
    Ancak Nükleer enerji ile mümkün olabilir.
    Şahsen imkan olsa ocağı indüksiyon kullanır evin içine kombi dışında alev çıkarabilecek eşya koymazdım. Elektrik makul olsa doğal gaz bile kullanmaz. Elektrik ile devam ederdim. Yanıcı gazın evde ne işi var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. New Yorkdaki durum ile ilgili haberin linki:
    https://www.reuters.com/markets/us/n...gs-2021-12-15/
    Adamlar işin fiyatında değil, çevreci olsun diye kararı almışlar.
    Yıllar önce eve klima alırken hesabını yapmıştım, elektrikle (rezistans usulü) ısınmak doğalgazdan 3.5 kat pahalıya geliyordu, klimanın ısı kazanımı 3.5 civarında yani başabaştı, tüm eve klima yaptırıp kombiyi iptal edecektim ama tadilatla uğraşamadım salona bir tane aldım. Şimdi fiyatlar nasıl bakmak lazım ama elektrik de doğalgaz da artıyor, şöyle iyi bir klima daha ucuza gelebilir doğalgaza göre. Yazın soğutma için kullanabilme imkanı da var hem.

Sayfa 580/1019 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •