Rant bitmez ........
1937 yılı AKBABA dergisi ...
Bugün !!!!
![]()
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Rant bitmez ........
1937 yılı AKBABA dergisi ...
Bugün !!!!
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yalıda oturanlara üzüldüm doğrusu.. Meğer acınacak haldelermiş.
Bahçeşehir den 1 tepe önce Esenyurta bağlı Şahintepe mahallesine 6-7 sene önce yolumu şaşırmış , girmek gafletinde bulunmuştum. Gidin de görün. Güpegündüz , çıkmaz bir sokağa girdiğimde yolumu çevirip , gasp a kalkışmışlardı. Canımı zor kurtarmış , kaldırımlardan gazlayarak medeniyete yani 500 metre ileride Tem yoluna varmıştım. İstanbul da böyle çok sıkıntılı mahalleler var. Eski Amerikan filmlerindeki Bronx , Harlem mahalleleri gibi .
İstanbul daki Boğaz kenarı yalıların en ucuzu herhalde bir kaç milyon dolardan aşağı değildir , 100 milyon dolarlara kadar gider bazı tarihi olanları. Onlar çaresini bulurlar. Ama Şahintepe gibi yerler zannetmem. Ankara da , İzmir de de böyle mahalleler çok diye biliyorum.
Ahmet Bey,konu ne ara yalı ya döndü? Bir arkadaş boğaz manzaralı bir apartman dairesinin yüksek fiyattan ötürü satılamadığını söylemişti,bense;eğer param olsa sırf manzarası için dağ başındaki evler yerine onu alacağımı söylemiştim![]()
Yalı mı?
Paşalimanında vasat bir 240 m2 daire, 3+1.
Fiyatı 2.1 milyon Dolar.
Boğazda balık yerine otlaya herhalde dolarlar takılıyor.
https://www.hurriyetemlak.com/konut-...detay/25363170
Millet kafayı yemiş.
http://www.lodgis.com/en/paris,apart...ris-9.mod.html
Bitcoin de kabul ediyorlar ödeme olarak.![]()
Yer İmleri