Sayfa 804/987 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Tekstilde çok kullanıldığı için ÖTV koyamadıkları 10 numara yağ yüzünden kafayı sıyırıyorlardı, sonra ne yaptılar bilmem?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Abdurrahman Dilipak: "Sivrisineklerin başına gelenler, bizim de başımıza gelebilir"

Yaşam zincirinden bir halkayı yok etmek akıl karı değil. Zenginlerin aç gözlülüğü sonumuz olacak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İstanbul'da şimdiye kadarki kar yağışı daha fragmanmış,esas kar bu geceden itibaren başlıyormuş...

Pazartesi uyarısı: Karadeniz’deki siklon İstanbul’da patlayacak!

Yurdu etkisi altına alan karlı ve soğuk hava dalgası kuvvetini adım adım artırıyor. Küresel tahmin sistemlerine göre soğuk hava sisteminin İstanbul için en kuvvetli aşaması bu geceden itibaren başlayacak. Yarın Karadeniz üzerinden İstanbul'a gelecek kütlelerin yoğun kar yağışına sebep olması bekleniyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Adamların yaptıkları hiçbir şeyde hayır yok, geçen hafta karadenizde yeni açacakları yol çökmüştü şimdi de bu...

Bir ay önce açılışı yapılan çocuk hastanesinin tavanı çöktü

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı Gaziantep Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nin tavanında, hizmete girmesinin üzerinden 1 ay bile geçmeden çökme meydana geldi. Olay "Çökme olayı ya hasta çocuklar geçerken meydana gelseydi?" sorusunu akıllara getirdi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. halkını zamlarla pompişleyip sonrada pompişden acıyı hafifletici öneriler sunan başka ülke varmı

6.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    halkını zamlarla pompişleyip sonrada pompişden acıyı hafifletici öneriler sunan başka ülke varmı
    adamların oyu zamlardan sonra %4 artmış, seçmen kararsızdım lakin zamlar çok iyi geldi yine eskiye yöneleyim diyor..

böyle halk olduktan sonra ne olacak o ülkeyi yönetmeye..?

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    halkını zamlarla pompişleyip sonrada pompişden acıyı hafifletici öneriler sunan başka ülke varmı
    Vazelinde kdv ve varsa ötv derhal kaldırılmalı. İhtiyaç sahiplerine belediyeler bedava dağıtmalı.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2008 de 800 -900 litre gaz yağını boşaltmıştım çöpe hey gidi günler şimdi para ediyor demek ki vay be .

Depolama sorunu olmazsa idi apartmanın. Sığınağına taşırdım tüh be ama komşular istemezdi sanırım
    "Sakla samanı gelir zamanı"

Sayfa 804/987 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •