Hizmet olursa aidat sorun olmaz. 2-3 bin TL aidatı olan sitelerde, spor salonları , açık-kapalı yüzme havuzları var. Adam diyor ki, spor salonuna gitsem ayda xxx tl para vericem , 12 ay havuza giriyorum diyor veriyor. Problem, hizmet vermeden aidat alan siteler.
Bugün havuzlu, güvenlikli, otoparklı site, 500 TL'den başlaması normal. Zaten o sitede 3+1 evler de 5-6 bin TL'den başlıyordur kirası. 500 tl de yüksek rakam değil. Yazın havuz başı keyfinden o para çıkar. En büyük sıkıntı, havuzlu sitede yaşayıp, iş yaşam koşturmacısında havuza giremeyenler oluyor. Yaşamıştım. Aidat veriyorum ama iş yoğunluğundan faydalanamıyorduk.
Şimdi çok huzlurlu sakin hayatımız var ama havuzlu sitede oturmuyoruz)
..........
Son düzenleme : Metali; 23-01-2022 saat: 15:06.
Bu olayı yıllardır soyluyorum arz fiyatı talep fiyatı ile buluşamazsa piyasa oluşmaz insanlar burada ekstrem durumları paylaşarak piyasa oldugunu iddia etti ama tabana yayılan bir piyasa maalesef 2017 den beri yok ve daha da kotu ye gidiyor PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu katılım evim emin evim gibi organizasyonları inceleyen oldu mu?
Direk ön yargısız gerçekten inceleyen olmuşsa cevap verirse sevinirim.
Eksileri artıları nedir?
Milletin anlamadığı şu,misal on tane ikinci el ev satılık olsun.İlk evi 1 milyon dan aldım,sonra onu gene 1 den sattım üstüne 100 bin koydum ikinci evi aldım,sonra onu da aynı fiyata sattım 100 daha koyup 1.2 milyona üçüncü evi aldım ,hep üstüne yüz bin koyarak on ev aldım diyelim topu t0pu 1.9 milyon lira koyarak on ev satıldı, 15 milyon liralık hacim yarattım.İkinci el piyasası böyledir.Önemli olan taze para girişi,o da çekilen kredilerle olur,çekilen kredilere bakıyoruz,o kısım facia,e taze para girişi olmayan bir sektör sonunda ne olur.
Yer İmleri