Sayfa 828/987 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim anladığım metaverse de istanbul simulasyonu var,istanbul benzeri elbet tüm dünyanın da simulasyonu var.Misal metaverse de esenyurtda anacadde nin üstü dükkanı aldınız mı o dükkan sonsuza kadar sizin,esenyurtda ana cadde muadili yok,o cadde zaten programa bir kez tanımlanıyor.Siz de avatarınız veya sanal kimliğiniz herneyse onla o aleme girip o dükkanı sanal gerçeklikle gezebiliyorsunuz o dükkanda ne varsa çiçek kitap veya elbise inceleyebiliyor ve satın alabiliyorsunuz,yani aslında bu iş tutarsa ordan dükkan arsa almak falan o kadar da uçuk fikir değil
    Bu metaverse nerede?
    Herkes metaverse diyor.
    Ama öyle bir sayfa yok, bulamıyorum.
    Millet arsa falan alıp satıyor, buraların web adres bilgisi nedir?

Doğuda bir ilde uzun süre çalıştım .Bir gün acile bir yaralı geldi.Adamın dört ekstremitede sakatlanacak şekilde kurşunlanmış.Yani dizler ve dirsekler parçalanacak şekilde dört kurşun yemiş.E bakarsan aslında suçun nevi yaralama.Ama ne yaralama.Ömür boyu el ve ayaklarını kullanamayacaksın .Adamın kurşunlanma nedeni de 300 marktı,tefeciden 300 mark almış ödememiş üstelik tartışma çıkmış küfretmiş,e tefecinin o üçyüz markı alıp almaması önemli değil onu almazsa artık kimseden parasını alamaz,tefecide bu şekilde ceza kesmiş adama.300 mark için kesilen cezaya bak,e insanın evladı söz konusu olunca bu ceza az bile kalır.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ordu Fatsa da bulunan Süleymancılara ait Özel Madenler Erkek Öğrenci Yurdu nda 12 yaşındaki çocuk, kurs hocası Y.K. tarafından cinsel istismara uğradı. Çocuğun ailesiyle görüşen ve suçunu itiraf eden kurs hocası Y.K., Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım dedi. Y. K. hakkında Çocuğun cinsel istismarı, Kişiyi hürriyetinden alıkoymak suçlarından dava açıldı.

https://www.birgun.net/haber/12-yasi...a-uydum-374466

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu metaverse nerede?
    Herkes metaverse diyor.
    Valla anladığım iş değil sn myfinans benim you tube videolarından öğrendiğim bilgiler bunlar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu metaverse nerede?
    Herkes metaverse diyor.
    nasıl yok olmaz olur mu ? 5 ayrı firmadan bütün french riviera' da sahil bölgelerini kapattım daha satışa çıkar çıkmaz. üç firmada monaco'nun yüzde 65 i bende. miami los angeles da bir çok yer aldım , bodrum bitez , gündoğan 3 firmada komple bende
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla anladığım iş değil sn myfinans benim you tube videolarından öğrendiğim bilgiler bunlar.
    Teşekkür ederim,
    Paralar nasıl olsa tüm enstrümanlarda pul oluyor,
    Bari metavers'te arsa alayım diyorum, ama satıcıyı bulamıyorum, çok dertliyim.

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    nasıl yok olmaz olur mu ? 5 ayrı firmadan bütün french riviera' da sahil bölgelerini kapattım daha satışa çıkar çıkmaz. üç firmada monaco'nun yüzde 65 i bende. miami los angeles da bir çok yer aldım , bodrum bitez , gündoğan 3 firmada komple bende
    Adres verin kalanlarıda ben alayım, komşu oluruz.

8. Gemi ticareti yavaşlıyor...durgunluk demek

Sayfa 828/987 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •