sonra rtük medwıge ceza verir mazallah forum kapanır. malum kımse konusmaması lazım.
sonra rtük medwıge ceza verir mazallah forum kapanır. malum kımse konusmaması lazım.
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
millet nelerle uğraşıyor..biz hala aman siyaset yapmayın..seviyeli siyaset de konuşulmalı..sanki burada kafa göz birbirimize giriyoruz...22 sene önce hisse.netin kurulduğu zamanla aynı dünyada değiliz...bu konuda bir esneklik getirilmeli artık.
bir yıl sonra cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine gireceğiz..ne yani, o zaman da siyaset konuşulmyacak mı? bakalım ne kadar müsade edeceksiniz, ya da etmeyeceksiniz.
ama keyfinize göre şimdi yazı silip, o zamanlar göz yumarsanız, yazısı silinen kişiler olarak edecek bir iki lafımız olur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
para olmadın mı bas aşağı topla ver yukarı![]()
ACABA 15 daklıklarda kulp oluşabilir mi?
24-25 ve 26 (nın yarısı) Ocak ,çanak olsun...
26-27 kulp gibi...
tamamen senaryo kuruyorum.
(MS da çizim yapamıyorum.)
Eğer bu günkü max. aşılırsa (1975)...çanak-kulp olmuş olur.
hele kulpta(bu gün ilk 5 te para girişi varsa), 2.050 -2.060 a kadar hedef olur.
Pala kendi al sat yaparak komisyonuda çıkarınca para kazanabiliyor mu bir süredir cepten yiyor sanki
Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı diye
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri