Sayfa 242/1001 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop XXXIX

ykbnk da bir haber falan mı var? ne çok baskılıyorlar o tahtayı.

2.  Alıntı Originally Posted by presci Yazıyı Oku
    Bulut kardeş bankalarda bu bilanço dönemi bir hareket olurmu yoksa sürünmeye devamı selamlar

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bademcukler yonca hikayesini daha önce bildiklerinde onun öncülüğünde bankaları belli bantlara getirdiler ,
    bilanço dönemi içinde bademcuk makinalarından onlarda nasibini alacakdır.
    yonca haberi çıkarsa olumlu anlamda ivme sağlayıp piyasanın fiyatlama yapacağını düşünüyorum.
    yalnız şu unutulmamalı bu dönem için bilanço+dışarısı olarak bakılıp sistemde hareket edilmeli , ben orada bir anda müzik kesileceğini düşünüyorum .
    kolay gelsin

3. Robotlar Türk yatırımcısının 23 milyar lirasını yuttu

Son 4 harekette robotların Türk yatırımcıların 23 milyar lirasını aldığı hesaplanıyor.

Habertürk'ten Rahim Ak'ın haberine göre Borsa İstanbul'da her seferinde devre kesmeye kadar giden düşüşlerin derinleşmesinin sorumlusu olarak robotların alım satım yaptığı algoritmik işlemler gösteriliyor. Yatırımcılar, hisse kiralayarak açığa satış yapan ardından aynı işlemi VİOB'da yapan robotların bu satış sonucu oluşan panikle düşüş yaşandığını belirtiyor.

Ardından robotların kiralanan hisseleri bu kez düşük fiyattan geri vererek elde ettiği karlı işlemlerin açık manipülasyon olduğu ifade ediliyor.

Bu işlemleri bir kişinin yapması halinde hakkında soruşturma açıldığını belirten yatırımcılar, günlük olarak yapılacak işlem hacminde algoritmik işlemlerin belirli bir tutarla sınırlandırılması gerektiğini belirtiyor. Son 4 harekette robotların Türk yatırımcıların 23 milyar lirasını aldığı hesaplanıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Robotlar Türk yatırımcısının 23 milyar lirasını yuttu

Son 4 harekette robotların Türk yatırımcıların 23 milyar lirasını aldığı hesaplanıyor.

Habertürk'ten Rahim Ak'ın haberine göre Borsa İstanbul'da her seferinde devre kesmeye kadar giden düşüşlerin derinleşmesinin sorumlusu olarak robotların alım satım yaptığı algoritmik işlemler gösteriliyor. Yatırımcılar, hisse kiralayarak açığa satış yapan ardından aynı işlemi VİOB'da yapan robotların bu satış sonucu oluşan panikle düşüş yaşandığını belirtiyor.

Ardından robotların kiralanan hisseleri bu kez düşük fiyattan geri vererek elde ettiği karlı işlemlerin açık manipülasyon olduğu ifade ediliyor.

Bu işlemleri bir kişinin yapması halinde hakkında soruşturma açıldığını belirten yatırımcılar, günlük olarak yapılacak işlem hacminde algoritmik işlemlerin belirli bir tutarla sınırlandırılması gerektiğini belirtiyor. Son 4 harekette robotların Türk yatırımcıların 23 milyar lirasını aldığı hesaplanıyor.
    Şu yazıyı okuyorum..Hala MANİPÜLASYON HALA MANİPÜLASYON..Manipülasyona dikkat çekerken bile manipülasyon yapılıyor..
    Yazıklar olsun..
    Haaa Ama yazıyı okuyan adam wayy beee doğru evet diyor..

Ne açığa satışı arkadaşım..
    Gerçek bi piyasada beklentili bir kağıtta yap sıkı ise açığa satığı..
    Anında alım gelir o fiyata...
    Yıllardır açığa satış yapılır bu borsada..Var mı son 3-4 seneki gibi saçma hareketler..

Alıcı satıcı tek!!!
    3-4 tane kağıdın ağırlığı yüzde 30-40!!!
    Piyasayı bitirdiniz..Borsayı kumarhaneye çevirdiniz..

sonra way suçlu elinde olmayan malı satan...
    olduuuu....

FK sı 40 PD/DD 15 olmuş kağıtta tabiki de elimde olmadan satacam..Bundan doğal ne..
    elimde olmayan para ile almama izin var ama (kredi)

eee..
    Adam yakında diyecek ki..açığa satışı falan geçtim...ya aslında kimse satmasın..Hatta satanları viop da short açanları terörist vatan haini ilan edelim...eee..Piyasada mal bitene kadar alım olsun..Sonra da mal karaborsaya düşsün 10 lot garantiye 1200 tl fiyat çekelim diyor..Bunuda çok doğru birşey miş gibi lanse ediyor..

akçay sözüm sana deel yanlış anlama..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şu yazıyı okuyorum..Hala MANİPÜLASYON HALA MANİPÜLASYON..Manipülasyona dikkat çekerken bile manipülasyon yapılıyor..
    Yazıklar olsun..Borsayı kumarhaneye çevirdiniz 3-4 senedir..
    Haaa Ama yazıyı okuyan adam wayy beee doğru evet diyor..

Ne açığa satışı arkadaşım..
    Gerçek bi piyasada beklentili bir kağıtta yap sıkı ise açığa satığı..
    Anında alım gelir o fiyata...
    Yıllardır açığa satış yapılır bu borsada..Var mı son 3-4 seneki gibi saçma hareketler..

Alıcı satıcı tek!!!
    3-4 tane kağıdın ağırlığı yüzde 30-40!!!

sonra way suçlu elinde olmayan malı satan...
    olduuuu....

akçay sözüm sana deel yanlış anlama..
    bu işi sindoma ile çözdünüz bravo.

6. zaten nasda(q) alt yapısını robotlar Türk yatırımcısından milyarları yutsun diye getirmediler miydi? neye bu şaşkınlık.
    süs olsun için mi getirmiştiniz o alt yapıyı ?
    ayrıca 2016 dan beri kaç 23 milyar yuttular . bu sadece son olay.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bir hissenin, pd,hacmi vs... ne olursa olsun endeksi en fazla etkileyeceği max. bir oran olmalı.

Mesela BIST30 U EN FAZLA % 8-10 etkilemeli.

Mesela EREĞLİ-FROTO gibi toplu ve endeksi en çok etileyen(ereğli) endeks için büyük risk.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir hissenin, pd,hacmi vs... ne olursa olsun endeksi en fazla etkileyeceği max. bir oran olmalı.

Mesela BIST30 U EN FAZLA %8-10 etkilemeli.

Mesela EREĞLİ-FROTO gibi toplu ve endeksi en çok etileyen(ereğli) endeks için büyük risk.
    Bunu hisse nette defalarca dile getirdim..
    xu100 için max 2.5
    xu030 için ise max 5 olmalı..
    4 tane kağıt 40..
    Bunlar U30 kağıdı...owww blue chip falan..
    ee tamam..
    daaaa

kalan 26 tane kağıt ne..blackchip shitchip mi..Neden bi tanesi yüzde 13 ağırlıkda iken diğeri 1 falan..
    Kıçı boklu bi market zincirinin ağırlığına bak ya..

Sayfa 242/1001 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •