4 ilaç firmasının 3 yine artı (ecilc,selec,genil) . Deva yine eksi.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 ilaç firmasının 3 yine artı (ecilc,selec,genil) . Deva yine eksi.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse pahalı demedim , tam tersine ucuz olduğu için buradayım , ben hisseyi 4 tl li fiyatlardan beri taşıyorum , 3 yılda %750 prim yapan hissenin sağlıklı gitmesi için düzeltmelerin olması yada aşağıya çok salmayacaksa bile düzeltmeyi zamansal olarak bekleterek fiyatı hazmetmesi gerekir. Sağlıklı olan budur . Uzun maraton koşucularıyız biz , hissenin fiyatından ziyade , geleceğe yönelik finansallarına odaklanmalıyız , fiyat peşinden zaten gelecektir. Bu şirketi hisse fiyatıdan bağımsız, ticaretinin uzun vadede bozulma emaresi görürsem hisseden çıkarım ,şu an için tam tersi finansalları , yapılan yatırımların geleceğe yönelik ciro ya ve kara etkisini hesap ederek taşıyoruz yoksa fiyat hareketleri beni hisseyi tutmamda etkili değil.. O yüzden de borsada zengin olma hayaliyle atıl olmayan paranızla yatırım yaparsanız bu kumar olur , çünkü hisseyi taşımak sizin psikolojinizi bozar ,çünkü yarın fiyatın ne olacağını bilemeyiz , ihtiyacınız olmayan para ile uzun vadede doğru şirket de olursanız kaybetme şansınız yok.
Saygılarımla
Teşekkür ederim Üstad
Sizin gibi değerli forumdaşların yazıları bize çok şeyler katıyor. Çok şey öğreniyorum yazılarınızdan.
Burda 1 yıldır İlaç ruhsatı okumaktan artık yan yan yürümeye başlayacaktık nerdeyse
Kısaca, Sizin dediklerinizden şunu anladım
Son 3 yılda %750 kat artmış
Uzaya çıkmış
Sen finalde, uzaydan almışsın
Yine sizin tabirinizle, hazmetmesi lazım
Mecbur beklemek lazım..
Peki, Üstad
Bu makus talihimi kırmam için
Bu son 3 yılda %750 kat devasa artışın fiyatın hazmetmesi ne kadar sürer?
Derin ve Engin bilgileriniz ne der?
Saygılar
Yatırım tavsiyesi değildir.
O Hoşgelmişsin tekrar
O grafik şundan bozulmuştur
Bi gün yüzde 5 yapmıştı
Sonra burda bi anda hareketlilik oldu, yeni hesaplar açıldı bi anda..ilaçlar ruhsatlar havada uçuşuyo
Sonra meğersem Telegram da Vip Bot hesaplardan bu hisse pazarlanmış
Zaten tahtayı izlerken binlerce ufak ufak bireysel yatırımcı alışı olmuştu
Onları püskürtmek için aşağı bastı, Tahtanın sahibi
--//
Bir de, ben ve 1-2 forumdaş son 1 yılda paramız eridi, acız aç, yüksel artık yazdıkça
Koro şeklinde Ama Ama bu hisse bülüyomusun
Son 3 yılda %1000 arttı 3 tl den 36 tl ye gitti
Döngü, hazım, sindirim , ağlama, satgit o zaman, ama o zaman Sasa alsaydın vs diyolar)))
Yani herkes halinden memnun ))) burda
Bir de 15-17 tl arası %15 lik kocaman bir GAP boşluğu var, o da demoklesin kılıcı gibi tepemizde hep..
Yatırım tavsiyesi değildir
İlaç zam duyurusu ne zaman yapılacak?
Yer İmleri