Sayfa 29/717 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 5733 madde; 225 - 232 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. 4 ilaç firmasının 3 yine artı (ecilc,selec,genil) . Deva yine eksi.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Son 3 yılda %750 prim yapmış
    Peki anladık
    Daha ne kadar daha oyalar?
    %750 kat az buz değil
    Fiyatın artıp biz bekleyenlerin zengin olması için Kaç yıl daha bekleriz sence?
    Yazdığından; hisse çok pahalı, 3 yılda uçmuş, Çok beklersin gibi anlam çıkardım
    Daha çok beklermiyiz?
    Yazdığın gibiyse
    3 yılda fiyat Uzaya gitmiş
    Hisse pahalı demedim , tam tersine ucuz olduğu için buradayım , ben hisseyi 4 tl li fiyatlardan beri taşıyorum , 3 yılda %750 prim yapan hissenin sağlıklı gitmesi için düzeltmelerin olması yada aşağıya çok salmayacaksa bile düzeltmeyi zamansal olarak bekleterek fiyatı hazmetmesi gerekir. Sağlıklı olan budur . Uzun maraton koşucularıyız biz , hissenin fiyatından ziyade , geleceğe yönelik finansallarına odaklanmalıyız , fiyat peşinden zaten gelecektir. Bu şirketi hisse fiyatıdan bağımsız, ticaretinin uzun vadede bozulma emaresi görürsem hisseden çıkarım ,şu an için tam tersi finansalları , yapılan yatırımların geleceğe yönelik ciro ya ve kara etkisini hesap ederek taşıyoruz yoksa fiyat hareketleri beni hisseyi tutmamda etkili değil.. O yüzden de borsada zengin olma hayaliyle atıl olmayan paranızla yatırım yaparsanız bu kumar olur , çünkü hisseyi taşımak sizin psikolojinizi bozar ,çünkü yarın fiyatın ne olacağını bilemeyiz , ihtiyacınız olmayan para ile uzun vadede doğru şirket de olursanız kaybetme şansınız yok.

Saygılarımla

3.  Alıntı Originally Posted by value investor Yazıyı Oku
    Hisse pahalı demedim , tam tersine ucuz olduğu için buradayım , ben hisseyi 4 tl li fiyatlardan beri taşıyorum , 3 yılda %750 prim yapan hissenin sağlıklı gitmesi için düzeltmelerin olması yada aşağıya çok salmayacaksa bile düzeltmeyi zamansal olarak bekleterek fiyatı hazmetmesi gerekir. Sağlıklı olan budur . Uzun maraton koşucularıyız biz , hissenin fiyatından ziyade , geleceğe yönelik finansallarına odaklanmalıyız , fiyat peşinden zaten gelecektir. Bu şirketi hisse fiyatıdan bağımsız, ticaretinin uzun vadede bozulma emaresi görürsem hisseden çıkarım ,şu an için tam tersi finansalları , yapılan yatırımların geleceğe yönelik ciro ya ve kara etkisini hesap ederek taşıyoruz yoksa fiyat hareketleri beni hisseyi tutmamda etkili değil.. O yüzden de borsada zengin olma hayaliyle atıl olmayan paranızla yatırım yaparsanız bu kumar olur , çünkü hisseyi taşımak sizin psikolojinizi bozar ,çünkü yarın fiyatın ne olacağını bilemeyiz , ihtiyacınız olmayan para ile uzun vadede doğru şirket de olursanız kaybetme şansınız yok.

Saygılarımla
    Teşekkür ederim Üstad
    Sizin gibi değerli forumdaşların yazıları bize çok şeyler katıyor. Çok şey öğreniyorum yazılarınızdan.
    Burda 1 yıldır İlaç ruhsatı okumaktan artık yan yan yürümeye başlayacaktık nerdeyse
    Kısaca, Sizin dediklerinizden şunu anladım
    Son 3 yılda %750 kat artmış
    Uzaya çıkmış
    Sen finalde, uzaydan almışsın
    Yine sizin tabirinizle, hazmetmesi lazım
    Mecbur beklemek lazım..
    Peki, Üstad
    Bu makus talihimi kırmam için
    Bu son 3 yılda %750 kat devasa artışın fiyatın hazmetmesi ne kadar sürer?
    Derin ve Engin bilgileriniz ne der?
    Saygılar
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Çizgiyi alta alacak mısın ?

Çizgiyi alta alamayınca vermişler aşağı

5. Sil baştan 4 saatlik yukarı kesme çalışması..

6. Yıllardır takasları takip ederim..Bu fonların işine aklım basmaz arkadaş

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Sil baştan 4 saatlik yukarı kesme çalışması..

O Hoşgelmişsin tekrar
    O grafik şundan bozulmuştur
    Bi gün yüzde 5 yapmıştı
    Sonra burda bi anda hareketlilik oldu, yeni hesaplar açıldı bi anda..ilaçlar ruhsatlar havada uçuşuyo
    Sonra meğersem Telegram da Vip Bot hesaplardan bu hisse pazarlanmış
    Zaten tahtayı izlerken binlerce ufak ufak bireysel yatırımcı alışı olmuştu
    Onları püskürtmek için aşağı bastı, Tahtanın sahibi
    --//
    Bir de, ben ve 1-2 forumdaş son 1 yılda paramız eridi, acız aç, yüksel artık yazdıkça
    Koro şeklinde Ama Ama bu hisse bülüyomusun
    Son 3 yılda %1000 arttı 3 tl den 36 tl ye gitti
    Döngü, hazım, sindirim , ağlama, satgit o zaman, ama o zaman Sasa alsaydın vs diyolar)))
    Yani herkes halinden memnun ))) burda
    Bir de 15-17 tl arası %15 lik kocaman bir GAP boşluğu var, o da demoklesin kılıcı gibi tepemizde hep..
    Yatırım tavsiyesi değildir

8. İlaç zam duyurusu ne zaman yapılacak?

Sayfa 29/717 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •