Sayfa 890/987 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım reisin yardımcısı gataya geldi yaklaşık 30 siyah araç 10 un üzerinde polis aracıyla
    reisin yarısı nede olsa
    dr u goturseler daha hesaplı olmaz mı külliyeye bi hastane yakışır bence ultrason MR tomografi yeter heralde git gel benzini amorti eder

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ben de diyorum küresel piyango moruğa çıktı herhalde , yan yatarak üzüm yiyen romalı modunda st. barts adasında dünya jet-setiyle paraları eziyordur şimdi.
    Parayı buluym
    Gidecem
    Selam Laki

3. turistlere ucuz mu ülke?

adam ülkesinde 0,50 cente bira içiyor.

burada kaça alır? 1,5 euro ? 2 dolar?

--

vadesi gelen kkm ler buradan birşey olmaz diyip toplu benjoya dönerse ne yapacaksın?

enflasyon olan yerde kur avantajı falan kalmadı.

sal bakalım o kuru...

Tıp tarihinde ilk kez genetiği değiştirilmiş domuz kalbini insana başarıyla nakleden ABD'deki ekip, kalbi kokainle diri tuttuklarını açıkladı. Ekibin eşbaşkanı Pakistan kökenli doktor, insana domuz kalbi nakletmede ve kalbe kokain aşılamada hem Müslümanların hem de ABD'deki uyuşturucuyla mücadele dairesinin kaygılarını nasıl aştıklarını anlattı.

Bizde denéyin bakayım diyaneti aşabilecekmisinix bizdekiler kime atlarsan helal kime qtlarsan hqram safhasındalar
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tıp tarihinde ilk kez genetiği değiştirilmiş domuz kalbini insana başarıyla nakleden ABD'deki ekip, kalbi kokainle diri tuttuklarını açıkladı. Ekibin eşbaşkanı Pakistan kökenli doktor, insana domuz kalbi nakletmede ve kalbe kokain aşılamada hem Müslümanların hem de ABD'deki uyuşturucuyla mücadele dairesinin kaygılarını nasıl aştıklarını anlattı.

Bizde denéyin bakayım diyaneti aşabilecekmisinix bizdekiler kime atlarsan helal kime qtlarsan hqram safhasındalar
    artık benim kalbim temiz de diyemicez demek ki

bi de domuz gibi adam deyince aslı varmış diyeceğiz

TCMB'de 1 milyar euro depo hesabı açan Azeri kurumun Devlet Petrol Fonu olduğu açıklandı- Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Yeni bir takım olaylar var depo hesapta nerden çıktı. Arı hesabı güldüren hesap gibi bişey mi? iffete zaman kazandıracak bişey mi yoksa?

https://www.bloomberght.com/azerbayc...r-euro-2297685

Azerbaycan'dan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na 1 milyar euro geldi.

Bloomberg'in haberine göre Azeri Devlet Petrol Fonu, Merkez Bankası'nda 1 milyar euroluk depo hesabı açtı.

Fonun TCMB'de hesap tutarını birkaç taksit halinde yatırdığı ve hesap işlemlerinin 27 Ocak'ta tamamlandığı belirtildi. Söz konusu hesabın vadesi 6 ay.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    basel için pozisyon azaltılıyor sanırım ürkütmeden fincancının katırlarını

yoksa mantıklı bir durum değil maliyetine yakın fiyatlı değerli bir metal koyinlerle kıyaslanınca bile çok ucuz bu para bolluğunda mantıken ama reel de durum farklı görünüyor.

YTD.
    Basel işi karışık.. bir de BIS var ama uzun hikaye...
    ytd..

Sayfa 890/987 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •