Sayfa 41/584 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 321 - 328 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. kağıdı izlemek bile işkence oldu.kimse bu şartlar altında gelip yatırım yapmak istemez.bizim küçük yatırımcı zaten bulaşmaz onlar tokatçılık peşindeler . alacaklar ve hisse hemen tavan tavan gidecek . 1 ayda 5 e katlayacaklar..bizde aldık çakıldık kaldık mecbur bekliyoruz.
    ne biçim varlık fonuysa meteliği yok ama adı varlık fonu olmuş.bankanın malını almak için bankadan kredi alacak.şaka gibi yaa.düşünün bakkala gidiyoruz alış veriş yapacağız.diyoruz ki bakkala bana borç verde senden alış veriş yapayım.
    ülkenin durumu bu .tam takır kuru bakır kasa..izahı olmayanın mizahı olurmuş....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    kağıdı izlemek bile işkence oldu.kimse bu şartlar altında gelip yatırım yapmak istemez.bizim küçük yatırımcı zaten bulaşmaz onlar tokatçılık peşindeler . alacaklar ve hisse hemen tavan tavan gidecek . 1 ayda 5 e katlayacaklar..bizde aldık çakıldık kaldık mecbur bekliyoruz.
    ne biçim varlık fonuysa meteliği yok ama adı varlık fonu olmuş.bankanın malını almak için bankadan kredi alacak.şaka gibi yaa.düşünün bakkala gidiyoruz alış veriş yapacağız.diyoruz ki bakkala bana borç verde senden alış veriş yapayım.
    ülkenin durumu bu .tam takır kuru bakır kasa..izahı olmayanın mizahı olurmuş....

hürriyet gazetesi satıldı borsa fiyatı 75 kruş ile 1 tl arasında gidip geliyordu. çağrı fiyatı 7,5 tl .neredeyse 10 kat.size bir şey söyleyim sayın cumhurbaşkanı ttkomu varlık fonuna katınca çağrı bile yapmıyacak.eğer çağrı yaparsa cumhur başkanı hakkında yanlış düşünmüşüm diye bu topikte hepinizden özür dileyeceğim.

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hürriyet gazetesi satıldı borsa fiyatı 75 kruş ile 1 tl arasında gidip geliyordu. çağrı fiyatı 7,5 tl .neredeyse 10 kat.size bir şey söyleyim sayın cumhurbaşkanı ttkomu varlık fonuna katınca çağrı bile yapmıyacak.eğer çağrı yaparsa cumhur başkanı hakkında yanlış düşünmüşüm diye bu topikte hepinizden özür dileyeceğim.
    ancak hürriyettede kimseye zırnık koklatılmayacak.çünkü elinde hissesini 4 yıl tutanlara çağrı yapılacağı söyleniyor.demirören kimseye yedirmez...
    ttkoma gelince aslında varlık fonunun alması var olan düğümleri çözecek.şirket 5 g ihalesine girebilecek.yatırım yapabilecek.iyi bir fiyata satılabilecek.ancak bankalardan kaça alınacak.bide yönetime güven çok az.millete yine kazık atabilirler.çağrı yapacaklarını pek düşünmüyorum.çağrı yapmak için bizden kredi ister yokluk fonu

4. TTKOM bilançosu ne zaman açıklanacak?

5.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    TTKOM bilançosu ne zaman açıklanacak?
    tarih bildirmediler.genelde şubatın ilk haftası açıkladığını duydum.ama bu sıra tam kumar masasına döndü tahta.herkes anlaşmaya odaklanmış durumda.şusıralar normal bir şirket gibi işlem görmüyor.ne temel analiz nede teknik analiz işlemiyor...
    genel kuruluda yapmadılar.
    olaki haftaya pazarlıklar sonlanırda imzalar atılırsa durum netleşir..bilanço ve temettü belirlenir.genel kurul yönetici ataması ıvırı zıvırı hepsi bir arada çıkartılır...
    bu kağıt ancak imzalar atılırsa ona göre hareket eder..kağıt kaç liradan değerlenecek.çağrı yapılacak mı.bunlar kısa vadeli kağıdın hareketini belirler.
    uzun vade içinse varlık fonu ne planlıyor o önemli işte...

6. bu yıl 1 lira temettü versinler, isterse hiç imza atılmasın.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    bu yıl 1 lira temettü versinler, isterse hiç imza atılmasın.
    anlaşma olmazsa zaten temettü rekorları kırarız.bankalar iliğine kadar sömürür temettüyü...

8. https://twitter.com/TemettuVeOtesi/s...52864683331587
    oyak yatırım 1.27 temettü bekliyormuş...

Sayfa 41/584 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •