Bu öğlen 5 kişi bi adana yedik, bibucukta değil yanında ayran 280 tl hesap geldi. İki ay daha dışarı çıkmam heralde Dışarıda yemekte lüx oldu artık
Bu öğlen 5 kişi bi adana yedik, bibucukta değil yanında ayran 280 tl hesap geldi. İki ay daha dışarı çıkmam heralde Dışarıda yemekte lüx oldu artık
Hamdım Piştim Yandım
Eskiden kışın patlıcan mı vardıBen mevsimi dışında bu tür sebzelerin alınmaması taraftarıyım...bir de çitçi bir aile çocuğu olarak tüyo vereyim. bir şey azsa ve fiyaı çok yüksekse muhtemelen taze değildir(soğuk hava deposu, ya da önceki günlerden kalma vs)...bir de ürün çok bolsa, özellikle meyce için, muhtemelen lezzeti de iyidir.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
56 gelmiş, gayet makul bence...sürekli gittiğimiz bir etçi var...ciğerin kilosu 60 tı bir yıl önce şimdi 120...kilo işi et yenen bir yer...artık gramla alıyoruz...kuzu vs olayına girmesen dahi, 150 den aşağı kalkamıyorsun adam başı...yeme içme sektöründe fiyatlar inanılmaz yükseldi...son bir yılda %50-100 arası arttı fiyatlar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Aracı kurumda İDEAL açık.
Hisse tek kademe derinlik.Hisse alıcı-satıcı vs.
Vob 10 kademe derinlik var.Bir de sadece işlem yapmaya yarayan kendi programları...
Eğer işlem yetersiz olursa aylık 350 tl eksi bakiye olacakmış.
Ocakta az işlem yaptım. 2.300 tl kom. ödemişim.Bana hatırlatıyorlar..
2021 de ise 12 ayda 84.000 kom. ödemişim..ama hala 350 tl. yi gündeme getiriyorlar..
en ufak vefa beklemeyin..hele mc olsanız ALLAH korusun icra vs...hiç acımazlar.
komisyonum tam olarak yüzbinde 8.4 (1 kontrata 1.9 tl gibi)
yoksa bir saniye kalmam
![]()
şu memlekette zaten aracı kurum saçmalığı kadar saçma bir kurum yok
ben yatırım tavsiyesi bile almıyorum !
oturdukları yerden para pasan tek kurum
zaten emiri platformun kendisi iletiyor)
hayır bir hizmet alsam eeyw diyecem
illa olacaksada aldığım hizmetin bedelini ödeyim.. aldığım kadarını !
desenki ben hizmet aldım ordaki elemanlar araştırdı etti bilmem ne bana para kazandırdı bununda % 20 sini kesti diyelim
% 30 unu verim...
önemli değil demek istediğim hiç bir hizmet yok.
Ben elkmden geldiği kadar pahalı urun almıyorum sizlerde elinizden geldiği kadar öyle yapın,ismi lazım değil büyük.marketlerde bile raf etiket fiyatı ile kasa fiyatına muhakak dikkat edin,fark varsa resmjnj çekip e devletten gönderin,
Çok.markada çok ürünü yakaladım,fiyatından tutunda farklı gıdalara kadar hepsini sikayet ettim.
Zaten böyle giderse benzinlikler gibi marketlerede kapanma sırası gelir..
20tlye patlıcanı kkm yer bilmem ama
5tlye semiz otu salatasinj tercih ederim..
istavritte aynı fiyattı..Ankara nın martıları sayesinde
Sabah en erken saatlerde KARADENİZDEN tırlarla ANKARAYA hamsi gelirmiş.Garibim martılarda onlarla beraber kamyonda gelirmiş..Bir bakıyor, İÇ ANADOLUDAYIM
Ankara nın martıları diye bir tabir var.
Cidden öyle.Pazara gitme adetim yok.Belli ürünler için bazen giderim(kışlık vişne-domates, bal kabağı)...
Biz de meyve pek yenilmiyor.
Mesela muz ANTALYA dan daha ucuz olduğunu çok gördüm.
Yer İmleri