220.350 var anasýný son kale, oradan dönersek döner. yoksa short avantajlý ama ben günü yeþil kapatacaðýz diyorum safiyane.
220.350 var anasýný son kale, oradan dönersek döner. yoksa short avantajlý ama ben günü yeþil kapatacaðýz diyorum safiyane.
Kardeþ dediðin böyle olur
Azerbaycan' dan TCMB'ye 1 Milyar Euro
https://parafesor.net/azerbaycandan-...uro-28-01-2022
Akþam pazarý dediniz de; 6 ay aradan sonra mahalledeki pazara gittim.
Bal kabaðý almak için gittim.Marketten aldýklarým 2 kat fiyata ragmen suyunu býrakýyordu.
Pazarda bal kabaðý 5 tl.(gecen sene aldýðým satýcýydý.gayet güzel çýkmýþtý)
Mandalina 3.5 tl.
hamsi 20 -25 tl.
Bunlarýn fiyatý bana iyi geldi.Diðerlerine bakmadým.HA....don var da ondan ucuzsa bir þey diyemem.Ama mandalina gayet güzeldi,aldým...donmamýþ...Ankara epey soðuk nasýl donmaz?
Marketten 2 gün önce 10-13 tl. arasý alýnca mandalina bana çok ucuz geldi.
en azýndan 2 -3 ürün bana ucuz geldi.Þimdi de PALADAN ucuzluk bekliyoruz.![]()
Bir ara uyguladým. Vob da trade edilecekse haftada 2.000 puan hedefi gayet makul hedef.
O puaný elde edince bakmamak gibi.Mutlaka buna uygun for. vs. oluþur.
Þu hayatta çok az þeye heves ettim..biri de sizin pazaryaz, kýþ, her mevsim ülkenn en uygun fiyatlarý sizin pazarda...hadi sebze-meyveyi anladým da balýk nasýl istten uygun oluyor...sanki balýk ankarada avlanýyor
benim gittiðim pazar da sosyete pazarý deðil...iki gün önce istavrit 30, hamsi 35 ti...o da küçük boy...biraz iri boy istavrit 50 tl idi...hiç bir ürün de sizib pazardaki fiyatlarý görmedim zaten.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Abka abi zaten viob hergün oynanmaz, fýrsat kollayýp senin sevdiðin formasyon olunca girip çýkýcan,borsada fýrsatlar hiç bitmiyor.
Hergün makinayý sabah açýyor pala amcamýz akþam kapatýyor. hergün oynarsan makinaya ceton mu dayanýr
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
bizim burada patlýcan bile 30.99 ile 33.99 arasýnda kilosu. almadýk haliyle. domates 14, biber 25
Yer Ýmleri