Sayfa 291/614 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Ben tek bu hirsizlari bekleyecek kadar zengin degilim alarko ve algyo gectim bugun poldede cerezlik biraktim söylemis olim sanada sende takip et hisseleri .
    Otorite arkadaşimiza 22.12.2021 mesajımiz bir yerde çokluk varsa ordan sizin payıniza ne düser hesaplayarak bakmak lazım polde durum bundan ibaret hicbir zaman tek hisseye bağlanmadım baglanmamda polde ki durumu bilmeyen yok bir olayi herkes biliyosa o işden hayır gelmez inşallah tez zamanda yürurde zararda olanlar kurtarir yatırim tavsiyesi degildir kendi kararinizi sadece kendiniz veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Otorite arkadaşimiza 22.12.2021 mesajımiz bir yerde çokluk varsa ordan sizin payıniza ne düser hesaplayarak bakmak lazım polde durum bundan ibaret hicbir zaman tek hisseye bağlanmadım baglanmamda polde ki durumu bilmeyen yok bir olayi herkes biliyosa o işden hayır gelmez inşallah tez zamanda yürurde zararda olanlar kurtarir yatırim tavsiyesi degildir kendi kararinizi sadece kendiniz veriniz.
    Sayın kartal sizi tekrar tebrik ederim. Özellikle alarko için. Benim yıllar önceki kağıdımdi. Ama polho dan fırsat bulup alamadım. Herkesin bir stratejisi var. Ben de önceleri bir daldan bir dala konardim. Ben kent ı 127 den alıp 148 den sattigimda ne çok kazandım demiştim. Oysa sonrası malum. Onun için ben hala burdayım hedefim gerçekleşinceye kadar da burda olacağım. Hatta şu anda taşıdığım bir hisse %10 yaptı. Hedefim den biraz önce onu da satip polho ya geleceğim. Ben bu kağıda inandığım için burdayım. İyi niyetli ve seviyeli eleştiri ve görüşleriniz için tşk ederim. Bunlar benim şahsi görüşüm olup, yatırım tavsiyesi değildir. Yolun ve nasibin açık olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Sayın kartal sizi tekrar tebrik ederim. Özellikle alarko için. Benim yıllar önceki kağıdımdi. Ama polho dan fırsat bulup alamadım. Herkesin bir stratejisi var. Ben de önceleri bir daldan bir dala konardim. Ben kent ı 127 den alıp 148 den sattigimda ne çok kazandım demiştim. Oysa sonrası malum. Onun için ben hala burdayım hedefim gerçekleşinceye kadar da burda olacağım. Hatta şu anda taşıdığım bir hisse %10 yaptı. Hedefim den biraz önce onu da satip polho ya geleceğim. Ben bu kağıda inandığım için burdayım. İyi niyetli ve seviyeli eleştiri ve görüşleriniz için tşk ederim. Bunlar benim şahsi görüşüm olup, yatırım tavsiyesi değildir. Yolun ve nasibin açık olsun.
    Eyvallah arkadaşim şunu belirteyim az paramiz varsa tabiki bir hisseyle beklentin varsa denemek mümkün çok paranın bir hisseye baglanmasi mantikli degil bunu savunurum hep birden kazanayim diyen çok ama goruyoruzki bunu bistte hangi hisseyle yapabilirsin 2 hafta icinde fed faiz artiracak diye çogu yorumcu tv de konusacak olumsuz biliyorum buda piyasalara olumsuz yansiyacak belki bu firsat dogurabilir polde bize alim için bunu hedefledim bakalim dedikleri gibi fed faiz artirimda piyasalar çokecekmi bunu takip edecegim yatirim tavsiyesi degildir .insallah iyi giderde poldeki çogu arkadasimiz zarardan kurtulur .

4. Kanaatimce piyasalar fed in bilanço küçülmesi ve ardın da faiz artırımı politikalarını zaten satın aldı. Izliyebildigim kadarıyla 5*25 baz puan faiz artışı şu anda satın alındı. Ayrıca zaten yabancı sermaye çıkışı tamamlandı gibi. Keza önümüzde ki dönemde ortalama %30 lar mertebesinde enflasyon ve %20ler mertebesinde mevduat faizi olacak, dolaysıyla negatif reel faiz varken paranın yönü ne olacak. Bunu doğru ongerebilirsek daha doğru olur. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Kanaatimce piyasalar fed in bilanço küçülmesi ve ardın da faiz artırımı politikalarını zaten satın aldı. Izliyebildigim kadarıyla 5*25 baz puan faiz artışı şu anda satın alındı. Ayrıca zaten yabancı sermaye çıkışı tamamlandı gibi. Keza önümüzde ki dönemde ortalama %30 lar mertebesinde enflasyon ve %20ler mertebesinde mevduat faizi olacak, dolaysıyla negatif reel faiz varken paranın yönü ne olacak. Bunu doğru ongerebilirsek daha doğru olur. Ytd
    %20 faiz bizim ülkemizde hic fena değil dolar inicek deniyosa kur korumali mevduata gecen çok olacak fed faiz artirdikca altın iner yatirim yeri en garanti bu ortamda mevduattir benim tercihim yine ucuz kalmis borsamizdaki hisselerde olur paranin yönu mevduat ve borsa başka altarnetif kalmiyor garantiye oynayanlar mevduata gider.yatirim tavsiyesi degildir herkese bol kazanclar.

6. Sayın kartal ben de tam sizin gibi düşünüyorum. Yani paranın gideceği yerlerden en önemlisi yine borsa. İşte önemli olan borsada hangi sektörler ve dolaysıyla hisselerin iyi olacağını tahmin etmek. Bence açıklanacak 4Ç21 bilancolarinin fazla bir önemi kalmadı. Bu bilancolari piyasa yaklaşık tahmin etti ve fiyatladi. Yani beklentiler alındı, şimdi sıra gerçeklerin satışında. Demem o ki; iyi bilanco açıklayacaklar bence satış yiyecek. Onun için düşüncemizi 2022 nin hisselerini bulmaya yonlendirmeliyiz. Polho bu işin neresinde diye bakacak olursak; temel rasyolar olarak az da olsa olumlu bir değişim bekliyorum. Ama bu temel beklentiler hisse fiyatina istenilen hareketi getirirmi tahmini zor. Ama polhonun teknik ve beklenti yönünün daha güçlü olduğunu sanıyorum. Teknik olarak şu an itibarıyla aşağıda güçlü destek seviyelerini test etti ve onayladı, işlem hacmi çok sıkıştı ve uzun bir süreden beri diğer hisselere oranla önemli bir performans gösteremedi. Beklenti ise malum. Kendime düşüncelerimdir.ytd

7. Yine pişmanlıklar yaşatacak,yaşanacak. Ytd

8. Realiter sat o zaman ne duruyorsun burada ters bi hareket olursa ytd. İle kurtulamazsın dava açan olur

Sayfa 291/614 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •