Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlý arkadaþlarý engelledim. Sebebi tartýþmalarý ve faydasýz yorumlarý. Onun dýþýnda bilgi veren /verecek arkadaþlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden maðrum etmesin.
Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlý arkadaþlarý engelledim. Sebebi tartýþmalarý ve faydasýz yorumlarý. Onun dýþýnda bilgi veren /verecek arkadaþlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden maðrum etmesin.
Þimdi herkes sýraya girdi, hatta birbirleri ile aralarýnda kavga ediyorlar,Thyshine bilgi vermek için. Dostum valla kimsenin umurunda deðilsin, Burada olanlarýn bilgi bakýmýndan senden bir farký yok, farklý bir þeyler bilselerdi þlmdi seninle ayný yerde olmazlar dý. Emin ol tek farlarý: senden daha gerçekçi olmalarý.seçimlerinin sonuçlarýný karþýlýyor olmalarý.Senin gibi suçu baþka yerlerde arayýp, çocukça hareket etmiyorlar olmalarý. Bana ne kime ne ,senin kimi engellediðin, kimi okuduðun, hangi hisseyi aldýðýn. kimi ilgilendirir ki. akþama ne yediðinide yaz buraya. çocukça hareketler bunlar.
Bulunduðun yerden emin olsan, Kimin ne dediði seni ilgilendirmez. Biri yanlýþ yapýyorsa,ya güler geçersin, yada doðrusunu yazarsýn. Bi m.o.k bilmiyorsan.suçu baþkalarýnda arayýp,çocukca paylaþýmlar yaparsýn. þunu engeledim bunu engeledim gibi. AFERÝM ÝYÝ YAPMIÞSIN, NE VERELÝM ELÝNE.....YTD
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Adam engeller tabi bir tane dolu yorumun varmý?
Sayende bizde ayný sýnýfa girdik çünkü atmasyonlarýn karþýsýnda kayýtsýz kalamýyorum.
Ayrýca yine terbiyesizleþtin ihtiyar ne verelim elineymiþ amca sen arýzamýsýn sapýkmýsýn yeter sabrýmýzý taþýrma kimse istemiyor yorumlarýný git baþka yerde tatmin ol......seni
Kartal ve realiter sýnýfýna sokulup forum ahalisi tarafýndan engellendim ya bu cidden koydu.la bunlarda engelliydi adamlarda ne yüz varmýþ behala burada hala yazýp çizip sallýyor .ben sýrf bu ikisi için hep burada olucam
kopyala yapýþtýr için uygun zamaný bekliyorum.
![]()
3.13 geçilmedikce baski devam edecek buranýn ustunde iki defa denedi bistin biliyosun tabanina devre kesmesine dek geldi bunu takip et sen hep benden hisse istedin soyle diye yazdim bir ay önce 2 hisse hiç demedin iyi hisseler ondan oncede pgasus ve ykb dedim bunlara laf attýn alsana bilgi iste varsa daha çok bilen gelsin aciklasin yatýrim tavsiyesi degil dir bol kazançlar.
Yer Ýmleri