Sayfa 46/583 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    %55 sahipler İsctr ve Akbnk da yakında fiyat olarak geçecek bunu, Garan zaten epey önce geçti bunu.
    Oysa piyasa fiyatı diyene bir cevap vermeleri lazımdı ama umurlarında değil ya da anlaşmışlardır belki de.
    Borsada işlem gören piyasa değeri 2,5 milyar dolar. Bu rakama bankalar kendini kurtarıyor mu? Sanmıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Borsada işlem gören piyasa değeri 2,5 milyar dolar. Bu rakama bankalar kendini kurtarıyor mu? Sanmıyorum
    Ben de sanmıyorum, alıcı öyle der ama asıl satıcı ne istiyor o önemli.
    Bir önemli konu daha vardır ki %35'e yakın kamunun (Tvf, Hazine ve kamu bankaların payı) malı olduğu için bu şirketi ikinci plana atmak, düşük göstermek kimseye yaramaz, yoklama çekiyorlar sadece.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben de sanmıyorum, alıcı öyle der ama asıl satıcı ne istiyor o önemli.
    Bir önemli konu daha vardır ki %35'e yakın kamunun (Tvf, Hazine ve kamu bankaların payı) malı olduğu için bu şirketi ikinci plana atmak, düşük göstermek kimseye yaramaz, yoklama çekiyorlar sadece.
    Nihai amaçları sizce ne ? Bunu TVF içine alıp, belli bir nakit akışı yaratmak mı yoksa dışarıya satıp , ellerine toplu para geçmesi mi?

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Nihai amaçları sizce ne ? Bunu TVF içine alıp, belli bir nakit akışı yaratmak mı yoksa dışarıya satıp , ellerine toplu para geçmesi mi?
    Her ikisi de mümkün bence, ayrıca halka açıklık çok az, alıp yeni arzlarla dünya kadar nakit girişi de sağlayabilir.
    Böyle stratejik kurumların devlette olması tarafıyım şahsen, iyi yönetilmesi ve denetlenmesi şartıyla.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Her ikisi de mümkün bence, ayrıca halka açıklık çok az, alıp yeni arzlarla dünya kadar nakit girişi de sağlayabilir.
    Böyle stratejik kurumların devlette olması tarafıyım şahsen, iyi yönetilmesi ve denetlenmesi şartıyla.
    https://www.google.com.tr/amp/s/www....eruven-3520805

Süreci anlatan bir yazı. Benimde aklıma ilk özelleştirmede başka hangi firmalar ön yeterlilik almıştı sorusu geldi.. Koç- Etisalat- Oger- Türktell.

ETİSALAT , BAE firmasıymış. Burda Çalık holding ile beraber teklif vermiş. Reis nereye gidiyordu ?

6. %55 i 6,5 milyar dolara özelleştirilmiş. Bir kısmıda taksitli olduğu için toplam hazineye giren para 7,25 milyar dolarmış. Bakıyorsunuz 16 sene sonra piyasa değeri 2,5 milyar dolar

7. Bilanço tarihi belli mi arkadaşlar?

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İki gündür iş yatırım bizler için kendini siper etti !!

Sayfa 46/583 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •