Sayfa 929/987 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Türkiye den Avrupa ya yaşanan göç hareketi magazin dünyasını da etkiledi. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Haluk Levent in yurt dışına yerleştiği haberleri bir kez daha yurt dışında yaşayan ünlü isimleri akıllara getirdi.

https://odatv4.com/magazin/birer-bir...iyorlar-227891

Paralari var, sohretleri var yine de gidiyorlar.

Neden ki ?
    Aptallarda ondan

Turkiyede parasi olanlar batidaki zenginlerden daha guzel daha sinirsiz yasar

Marjinaller ozel sebebi olanlar haric hicbir zengin Turkiyeyi terketmez

Parasi olana cennet

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    bravo böyle bir tasarruf yöntemi duymamistim, aydinlandim..
    Ddondurucu elektrik kesintisinde 15 saat hatta bazi markalqrda 24 saat gidalari bozulmadan korur deniyor bu durumda gayet mantıklı
    - 18 Dereceden 22 dereceye çıktı derin dondurucu, o 4 dereceyi kapatmak için kompresörü daha fazla çalışacaktır, böyle Con Amet buluşlarına itibar etmeyin, yoksa Siemes, Bosch, AEG, General Electric bunu akıl etmeyecek kadar salak değiller.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    - 18 Dereceden 22 dereceye çıktı derin dondurucu, o 4 dereceyi kapatmak için kompresörü daha fazla çalışacaktır, böyle Con Amet buluşlarına itibar etmeyin, yoksa Siemes, Bosch, AEG, General Electric bunu akıl etmeyecek kadar salak değiller.
    reha bey -18 den 22 ye çıkarsa arada fark 40 derece olur
    yok -22 den bahsediyorsanız o zaten ısıda düşüştür artış değil..

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Aptallarda ondan

Parasi olana cennet
    Hic batida yasadiniz mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Aptallarda ondan

Parasi olana cennet
    Önünü iki tane Afgan kestiğinde görürsün parayı cenneti

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Aptallarda ondan

Parasi olana cennet
    Almanyaya giden tüm arkadaşlar sadece tatil için geri gelirim diyor. İşsizlik sigortası, çocuk desteği, alım gücü, sokaklar, insanlar hep hoşlarına gitti. Hollandada iyidir ama ben sevmiyorum. Çok sıkıcı memleket ama burayla karşılaştırılamaz. Adamlar en azından elektrikten nasıl tasarruf ederiz de soyulmayız diye düşünmüyor bizim gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hic batida yasadiniz mi ?
    Yasamadim ama is seyahatim cok oldu

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Almanyaya giden tüm arkadaşlar sadece tatil için geri gelirim diyor. İşsizlik sigortası, çocuk desteği, alım gücü, sokaklar, insanlar hep hoşlarına gitti. Hollandada iyidir ama ben sevmiyorum. Çok sıkıcı memleket ama burayla karşılaştırılamaz. Adamlar en azından elektrikten nasıl tasarruf ederiz de soyulmayız diye düşünmüyor bizim gibi.
    Avrupaya gidenler hep fakirde ondan

Turkiyede herhangi bir holding sirket banka otel fabrika yoneticilerine bakin %99 amerikadan kesin donus yapanlarla dolu. Hatta devlette bile cok var.

Parasi olana cennet.

Sayfa 929/987 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •