stoploss lar patladıysa yonca önderliğinde yukarı almalılar bakalım.
Originally Posted by sindoma53 stoploss lar patladıysa yonca önderliğinde yukarı almalılar bakalım. Akşama bakayım 12.40 der mi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Akşama bakayım 12.40 der mi Bugunkü kapanış 12.28 üzeri yaparsak , bilançonun kuvvetli gelirse 12.40-45 yarın açılışla gelir bana göre
Originally Posted by sindoma53 Bugunkü kapanış 12.28 üzeri yaparsak , bilançonun kuvvetli gelirse 12.40-45 yarın açılışla gelir bana göre olursa sabah yoncadanda amiraldende kaçarım
Başkan ben vedalaştım.
Originally Posted by sindoma53 Başkan ben vedalaştım. erken 12.40 dedin ya sabah yonca artı amiral daha bi leylek edemediler tek başına ikisinin yüzdesi kadar yükseldi bence sahne 2-3 günlüğüne bankaların
Originally Posted by ayhan53 erken 12.40 dedin ya sabah yonca artı amiral daha bi leylek edemediler tek başına ikisinin yüzdesi kadar yükseldi bence sahne 2-3 günlüğüne bankaların Hadi seni kırmayacam sattığım kademeden biraz aldım yalnız uyuma bu akşam.
Originally Posted by sindoma53 Bugunkü kapanış 12.28 üzeri yaparsak , bilançonun kuvvetli gelirse 12.40-45 yarın açılışla gelir bana göre başkan sana verdiğim rakama oynuyorum ona göre. 12.27 gösterdi
Forum Rules
Yer İmleri