bist 100 yabancý takas oraný 40 puanýn altýna inerek %39.97 ile dip seviyesini geliþtirdi.
bist 100 yabancý takas oraný 40 puanýn altýna inerek %39.97 ile dip seviyesini geliþtirdi.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
piyasada en iyi oran þu aralar nkolay %22 ile en iyi gibi görünüyor.
Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 02-02-2022 saat: 20:20.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Burgan gulduren 20.75e dustu. Ben de yarin geçmeyi dusunuyorum. Faiz yukselirse hazine bonosu gibi satarken zarar edilmediði soylenmisti. Gizli masraf alýnýyor mu hesap kapanýrken. Bono varken eft ucretsiz yazýyor. Sonrasý yazmýyor. Su an aktif kac gune kadar bono var acaba. Interneti kurcalayim acabilirsem bi deneyim..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun 45 vermisti. Bugun birkac defa denedim, ancak 85 denk geldi maximum. Ben de onu aldim. Haziran gelmedi maalesef
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan: Enflasyon kamburunu bir süre daha taþýyacaðýz.
Nkolay kart ucretli mi..baþvurunun son asamasindayim
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bilmiyorum çünkü eskiden passolig kartým olduðu icin aktifbankta otomatik olarak hesap açýlmýþ. Þuan tek kart passolig bende. Zaten kullanmiyorum onu da. Ben dün Nkolay kullanmaya baþladým, eski arkadaþlarým yanit verebilir
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri