Sayfa 32/180 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

1. Sistem: Günlük direnç seviyesinden satış yemiş, yakın tepeden düşen çizersek onaya gelmiş gibi bir hali var. Kısa stop ema50 18,61, kesin stop ema200 16,97. görüntü ema50e dokunacak gibi.

Trend: Burada yatay kırmızı çizgiler niye oluşmuş bilmiyorum, yok sayın . 19,46 trend desteği, altında kalırsa 16,87 bir sonraki güçlü destek. Kısa stop 18,9, kesin stop 16,87 olarak düşünebiliriz. Mavi kanal kırılırsa tepesine gitmesini beklerim. Tl olarak tepe görüntüsü olsa da fincan kulp veya kanal katlaması olasılığı oldukça yüksek, sevdiğim bir hisse.
    Bol kazançlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2. Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Sistem: Günlük direnç seviyesinden satış yemiş, yakın tepeden düşen çizersek onaya gelmiş gibi bir hali var. Kısa stop ema50 18,61, kesin stop ema200 16,97. görüntü ema50e dokunacak gibi.

Trend: Burada yatay kırmızı çizgiler niye oluşmuş bilmiyorum, yok sayın . 19,46 trend desteği, altında kalırsa 16,87 bir sonraki güçlü destek. Kısa stop 18,9, kesin stop 16,87 olarak düşünebiliriz. Mavi kanal kırılırsa tepesine gitmesini beklerim. Tl olarak tepe görüntüsü olsa da fincan kulp veya kanal katlaması olasılığı oldukça yüksek, sevdiğim bir hisse.
    Bol kazançlar.
    Senin de eline sağlık Canel hocam.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Sistem: Günlük direnç seviyesinden satış yemiş, yakın tepeden düşen çizersek onaya gelmiş gibi bir hali var. Kısa stop ema50 18,61, kesin stop ema200 16,97. görüntü ema50e dokunacak gibi.

Bol kazançlar.
    Ellerine sağlık Canel bey

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel Bey

5. Elinize sağlık ağalar. Benim yorum yapmama gerek kalmamış,yine de orta vade trendleri yapıştırayım iyi geceler hepinize.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Elinize sağlık ağalar. Benim yorum yapmama gerek kalmamış,yine de orta vade trendleri yapıştırayım iyi geceler hepinize.

Eyvallah Dandanakan abi ,ellerine sağlık...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Elinize sağlık ağalar. Benim yorum yapmama gerek kalmamış,yine de orta vade trendleri yapıştırayım iyi geceler hepinize.

Canel Beyin, KısaVade'nin, sizin ve katkı yapanların hepsi bizim için kıymetli, sağolun varolun...

8. Sezai KILIC İDEAL platformu için değişik sistem kodları

Pivot/Destek/Direnç kırılımı sorgusu formül dosyası ve diğer pek çok örnek formül bu adreste paylaşımda;

http://directfn.com.tr/sistemler/

Formülü üstteki linkte paylaşılmış;

pivot/destek/dirençleri kıran XU100 Hisseleri sorgusu;

İDEAL KULLANANLARIN şansı işte

XU030 hisselerinin, saatlik grafikte ISI Haritalı RSI sorgusu;

Sayfa 32/180 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz