Sayfa 25/125 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 997 madde; 193 - 200 arası.

Konu: BIMAS - BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu tarz hedefler çok ucu açık oluyor. Tamam 115 dedin de ne zaman onu da demeleri lazım. Mesela 3 ayda ,6 ayda olacak gibi öngörü lazım. Bir de bazı kurumlar hedef verip o hafta elimdeki malı boşaltıyor. Zaten adamın yukarı hedef verme sebebi mal boşaltmak. Ak yatırım bunu yapar demiyorum ama ben artık güvenemiyorum bu kurumlara.
    Yoksa ben de 200 lira diyorum. Sonuçta bu enflasyon ile bir gün olacak. Ama ne zaman?

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    5,35 dolara gelince satış geliyor. 5 dolardan gene alıyorlar. Adamlar sadece bu al sat ile iyi para kazanıyor. 5,35 solar üstüne atarsa rahatlar diye düşünüyorum
    Pazartesi yazdığım gibi 5,35 civarından salı günü satış geldi. Bugün 5,15 dolar. Yarında satış bekliyorum .Demek istediğim al sat yapma mantığı bu. İsterseniz elinizdekinin %20-30 ile de bunu yapıp lot arttırın. Tamamı riske girmemiş olur. Tabi tercih sizindir.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu tarz hedefler çok ucu açık oluyor. Tamam 115 dedin de ne zaman onu da demeleri lazım. Mesela 3 ayda ,6 ayda olacak gibi öngörü lazım. Bir de bazı kurumlar hedef verip o hafta elimdeki malı boşaltıyor. Zaten adamın yukarı hedef verme sebebi mal boşaltmak. Ak yatırım bunu yapar demiyorum ama ben artık güvenemiyorum bu kurumlara.
    Yoksa ben de 200 lira diyorum. Sonuçta bu enflasyon ile bir gün olacak. Ama ne zaman?

ya da şöyle düşün. hepsinin elinde mal birikti zamansallıkla maliyetler yükseliyor. dolar bazlı ise zarar ediyorlar. bunu ortadan kaldırmak için hisseye ilgi çekmeye çalışıyorlar. Yani zamanı onlarda bilmiyor bir an önce olsun diye rapor yayınlıyorlar. (bimas özelinde yazdım bunu)

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ya da şöyle düşün. hepsinin elinde mal birikti zamansallıkla maliyetler yükseliyor. dolar bazlı ise zarar ediyorlar. bunu ortadan kaldırmak için hisseye ilgi çekmeye çalışıyorlar. Yani zamanı onlarda bilmiyor bir an önce olsun diye rapor yayınlıyorlar. (bimas özelinde yazdım bunu)
    Ellerinde evet mutlaka mal var. Ama yukarı aldıklarında yabancı satışı geliyor. Tahtada da yabancının bariz lot ağırlığı var.
    Ya ellerindeki mal için çıkartmaya çalışacaklar ve satacaklar, ya da yabancının mal çıkması için rapor yazıyorlar. Akyatırım da endeks 2400 lere giderken yabancılar ile beraber her fiyattan tahta tahta hisse alıyordu. O yüzden yabancı için yukarı fiyat verildiğini düşünüyorum.
    O yüzden de bu tahtada tekrar yabancı alımı olmadan baskı olacak. Çünkü hakim onlar.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bu işler öyle olmuyor maalesef , yani ağaların elinde mal olup küçük yatırımcı gibi çıksın diye beklemez ,bu işin açığa satışı var,viopu var ,shortu var ,varantı var ,günlük trade etme var ,,var da var

6. sanki savaşa biz gireceğiz.. iyice suyunu çıkardılar

7. tek sorun temettü. cezadan dolayı kesinti yapacaklarsa iyi çünkü şu an fiyat tamamen hiç vermemesini fiyatlıyor. (bence)
    yk ne zaman toplanıyor?

8. yargı kararı olumlu çıkarsa ertesi gün 100 üstü açar seneye de 12 lira temettü verir. hayaller paris tabiki.

Sayfa 25/125 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •