Alıntı Originally Posted by chevron Yazıyı Oku
Ben 2 aylık kullanıyorum.(2 aylik için test edemezsiniz)
Metrik herkes kendisi test etsin. Karar versin. Fksi 8 den ufak 6 şirket için net kar büyümesine göre sıralayın. Girişim sermayesi fonlarını faktoring şirketlerini gyolari vs vs taramada dışarıda bırakın. Alın size endeksi tokatlayan 2 metrikli sistem. Olay işi basit tutmakta.
Yoksa program şu kapanış fiyatından almış aman ben beş kuruş yukaridan almışım vs vs çok hırpalanmaya gerek yok. Kayma illaki olacaktır. Getiri illaki teste göre bir miktar düşük olacaktır. Ama o hâliyle bile %95 bireysel yatırımcıdan daha çok kazanacağınızı bilerek mutlu ve kanaatkar olmalısınız. Odak noktası bu olmalı. Twitter'da her gün görüyorum. Yok enerji krizi, Rusya Ukrayna savaşı yok endeks OBO yaptı falan millet kendini paralarken siz ayda, iki ayda veya üç ayda bir programı çalıştırıp keyfinize bakacaksınız. Veya benim gibi yarısını orta vade kendiniz yönetin yarısını sisteme bırakın. 3-5 yıl sonra karar verirsiniz hangisi daha iyi sonuç verdiyse oradan %100 devam.
İki aylık nasıl test ediyorsunuz? Merak ettim.Sisteminizde kaç hisse bulunuyor?
Ben Nisan 2021 den itibaren kendimce olusturduğum sistemi kullanıyorum.Cok sistem denedim.Bir kaç kez uyguladım sonra vazgeçtim.Hala arayış içerisindeyim. Portföyün yüzde yirmisi sisteme göre kalanı uzun vadeli yönetiyorum.