Sayfa 342/1001 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop XXXIX

2135. alım yazıp bıraktım.. gelirse

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin ağzına vurmuş bebe , senin gibileri bu piyasa çok gördü eridiler gittiler .
    dün ABKA dediği ya senin gibiler bu piyasada olmalı çark dönsün
    bademlerde para bitti seni yolucaz şahinCİK
    hadi abilerine yol ver kenarda otur biraz işimize bakalım.
    Siz dün mü piyasaya çıktınız kuzum.
    dip çalışması zaten hacimsiz olur. satmaya razı olmayanlar ile almak için pusuda bekleyenlerin seviyelerindeyiz. burada ortaya para çıkmaz. badem diyip boş yapıyorsun. para trend içinde ortaya çıkar yakında görür öğrenirsin. bunlar tecrübe olur sana. kapiş?

SPOT, Tacirler Yatırım satış tarafında

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Siz dün mü piyasaya çıktınız kuzum.
    dip çalışması zaten hacimsiz olur. satmaya razı olmayanlar ile almak için pusuda bekleyenlerin seviyelerindeyiz. burada ortaya para çıkmaz. badem diyip boş yapıyorsun. para trend içinde ortaya çıkar yakında görür öğrenirsin. bunlar tecrübe olur sana. kapiş?
    Bana sağdan soldan okuduklarını anlatma badem şahin ,
    yok dip yok tepe , yok 2 gün kırmızı kapanmaz vs yavrucum bu kuş sitesi sizin gibi bebeleri bozdu ,
    badem şahin fiiii teknik kurallarının üzerinde hareketler yapıyor piyasa TECRÜBE miş
    bana hikaye anlatma bir bok biliyorsan topik burada hodri meydan grafını , zamanlamayı ,katalist hikayeni koy anlat bende karşı hikayemi anlatayım var mı yiyormu

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bana sağdan soldan okuduklarını anlatma badem şahin ,
    yok dip yok tepe , yok 2 gün kırmızı kapanmaz vs yavrucum bu kuş sitesi sizin gibi bebeleri bozdu ,
    badem şahin fiiii teknik kurallarının üzerinde hareketler yapıyor piyasa TECRÜBE miş
    bana hikaye anlatma bir bok biliyorsan topik burada hodri meydan grafını , zamanlamayı ,katalist hikayeni koy anlat bende karşı hikayemi anlatayım var mı yiyormu
    tamam yaw tamam sen en büyüksün senden başka bilen yok. sen uluların ulusu yedi cihanın padişahı ustadül azam sindomasın. borsa sefirine biat edin.

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tamam yaw tamam sen en büyüksün senden başka bilen yok. sen uluların ulusu yedi cihanın padişahı ustadül azam sindomasın. borsa sefirine biat edin.
    Badem şahin TECRÜBE demişin , bende diyorumki madem yedin yuttun bu işleri hodri meydan koy grafını, koy zamanlamanı, koy katalist hikayeni sazımızı alalım atışalım sen ne yapıyorsun döt atıyorsun dünden beri yaptığın gibi
    bu işler senin gördüğün gibi değil 27 seneden beri bu piyasadayım hergün birşey öğreniyoruz bu yüzden çık hikayeni anlat dedim ama sen hala laf çambazlığı peşindesin beni önüme atlama bir daha varsa elinde saydığım veriler çık çarpışalım .

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem şahin TECRÜBE demişin , bende diyorumki madem yedin yuttun bu işleri hodri meydan koy grafını, koy zamanlamanı, koy katalist hikayeni sazımızı alalım atışalım sen ne yapıyorsun döt atıyorsun dünden beri yaptığın gibi
    bu işler senin gördüğün gibi değil 27 seneden beri bu piyasadayım hergün birşey öğreniyoruz bu yüzden çık hikayeni anlat dedim ama sen hala laf çambazlığı peşindesin beni önüme atlama bir daha varsa elinde saydığım veriler çık çarpışalım .
    ohooo üstümüze yapıştın kaldın. bi sal artık (gitmiyorda la)

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ohooo üstümüze yapıştın kaldın. bi sal artık (gitmiyorda la)
    dansözlüğü bırak öngörülerini koy ortaya , hadi lan bugun cuma sana bir kıyak yapayım kuş sitesindeki ustalarına sor ÇEKİRGE
    bekliyorum de

Sayfa 342/1001 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •