Sayfa 630/1019 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    enflasyona endeksli olsaydı %50 faiz alırdınız
    Bir kaç milyon diye bilgi vermiş 1 milyon olsa %50 400 günden 548 bin.Normal mevduat aynı para vade 20 faizden 219 bin.
    Yuh yani böyle yanlış anlamamı olur.

2. İlk önce bende hesabımı sabahtan normal 400 gün vadeli %20 olarak açmıştım. Sonra bu forumu düzenli okumanın faydasını yaşadım ve arkadaşların yazdıklarından yaptığım dalgınlığın fakına vararak aynı gün mt aradım ve bankaya giderek hesabımı enflasyona endeksli olarak değiştirdim,
    Bu forumu ve sizleri seviyorum arkadaşlar

3.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    İlk önce bende hesabımı sabahtan normal 400 gün vadeli %20 olarak açmıştım. Sonra bu forumu düzenli okumanın faydasını yaşadım ve arkadaşların yazdıklarından yaptığım dalgınlığın fakına vararak aynı gün mt aradım ve bankaya giderek hesabımı enflasyona endeksli olarak değiştirdim,
    Bu forumu ve sizleri seviyorum arkadaşlar
    Anladığım kadarıyla ilgili güzide Lübnan bankası ilgilenmeyen olursa normal düz mevduat yapıştırıp geçmiş. İlgilenen olursa da mevduatı mecburen enflasyona endeksli hale getirmiş. Ufak bir oyun dönmüş gibi geldi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Odeabank için konuşuyorum normal 1yıllık mevduat 321 koduyla enflasyona endeksli 1 yıl ve üzeri mevduat ise tüfe321 koduyla açılıyor diye biliyorum.

5. Tekrar merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir saattir odea müdürüyle telefonda görüşüyordum.
    Ben forumun çok eski hisse senetcilerindendim. Lakin birkaç yıl evel ciddi bir sağlık sorunundan dolayı mevduata geçtim. Ve geçen sene 25 martta da buradaki yazıları okuyarak mevduatı odeaya aktardım. Müdür eve gelerek hesap açılışı için sözleşme imzalattı. Şimdi telefonla görüşmemizde bu sözleşmenin hesap açılış sözleşmesi olduğunu ve enflasyon endeksli olanda ayrı sözleşme olduğunu söylüyor. Ayrıca 25 Mart tarihinde bağladığımda enf endeksli oranın kesinlikle 19.25 olduğunu bana normal düz orandan % 20 olarak 400 gün üzerinden işlem yapıldığını söylüyor. ( Şubat 16 tarihli sirküyü okudu ve bakın oran 19 Muş yeni müşteri olduğunuz için ve meblağ için 20 vermişiz dedi. O sirküde enfl endeksli 19 filandı diyor) Bana getirdiği sözleşmede oran olmazmış sadece hesap açılış sözleşmesiymiş. Sonuç olarak bir saat telefonda görüştüğüm müdür o tarihte size verilen oran normal mevduattı. Enfl endeksli değildi diyor .20 enflasyon endeksli olsa neden ondan bağlamayayım diyor. Neticede bana enfl endeksli açmadıklarını söyledi. Meblağ konusunu ben birkaç diyeyim siz dahasını anlayınız. Not yazım hataları için afedersiniz

6.  Alıntı Originally Posted by altınyıldız Yazıyı Oku
    Tekrar merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir saattir odea müdürüyle telefonda görüşüyordum.
    Ben forumun çok eski hisse senetcilerindendim. Lakin birkaç yıl evel ciddi bir sağlık sorunundan dolayı mevduata geçtim. Ve geçen sene 25 martta da buradaki yazıları okuyarak mevduatı odeaya aktardım. Müdür eve gelerek hesap açılışı için sözleşme imzalattı. Şimdi telefonla görüşmemizde bu sözleşmenin hesap açılış sözleşmesi olduğunu ve enflasyon endeksli olanda ayrı sözleşme olduğunu söylüyor. Ayrıca 25 Mart tarihinde bağladığımda enf endeksli oranın kesinlikle 19.25 olduğunu bana normal düz orandan % 20 olarak 400 gün üzerinden işlem yapıldığını söylüyor. ( Şubat 16 tarihli sirküyü okudu ve bakın oran 19 Muş yeni müşteri olduğunuz için ve meblağ için 20 vermişiz dedi. O sirküde enfl endeksli 19 filandı diyor) Bana getirdiği sözleşmede oran olmazmış sadece hesap açılış sözleşmesiymiş. Sonuç olarak bir saat telefonda görüştüğüm müdür o tarihte size verilen oran normal mevduattı. Enfl endeksli değildi diyor…20 enflasyon endeksli olsa neden ondan bağlamayayım diyor. Neticede bana enfl endeksli açmadıklarını söyledi. Meblağ konusunu ben birkaç diyeyim siz dahasını anlayınız. Not yazım hataları için afedersiniz…
    Hocam geçmiş olsun. Umarım ciddi sağlık sorunlarınızı kalıcı olarak atlatmışsınızdır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla ilgili güzide Lübnan bankası ilgilenmeyen olursa normal düz mevduat yapıştırıp geçmiş. İlgilenen olursa da mevduatı mecburen enflasyona endeksli hale getirmiş. Ufak bir oyun dönmüş gibi geldi...
    29 nisanda para cebimize girmeden rahat edemeyeceğiz gibi bende odeayı aradım şimdi enflasyona endeksli açıldığını bir kez daha teyit ettirdim bu para işiyle uğraşmak insanı panik atak yapıyor discovery kanalında geyik avlayıp somon yakalayıp yaşayanları gün geçtikçe daha çok kıskanıyorum

8. Nkolay dan sms geldi.

%22 faizle N Kolay'dan bono almak icin son gun 7 Subat Pazartesi!

Mevduatlar yine mi düşüş bekleniyor, pes

Mevduat 20, enflasyon 100. Allah ben dahil tl bağlayanlara akil fikir versin. Benjaminin gozunu seveyim.

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 630/1019 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •