Sayfa 70/545 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 4353 madde; 553 - 560 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    20 ocakta gönderdiğim mail e hale lütfedip cevap vermediler
    Benim maile cevap verdiler. Kendimi özel hissettim. Küfür eder gibi olsada mailimi açıp içi boş metni alıp Kopyala yapıştır tuşuna basmışlar. Yazıklar olsun böyle yönetime.

2. SASA BOŞUNA, SASA OLMUYOR
    PATRONU ADAM GİBİ ADAM
    ALLAH DAHA DA ARTTIRSIN. İŞLERİNE KOLAYLIKLAR VERSİN
    BAK YENİDEN DEĞERLEME NE GÜZEL KAP A BİLDİRİYOR

Şirketimizin Adana ili Seyhan İlçesinde bulunan 2.181 dönüm arsası ile Hatay ili İskenderun İlçesinde bulunan 56 dönüm arsasının 30.09.2021 tarihli konsolide finansal tablolarında yer alan toplam defter değeri 917.726.494 TL iken yaptırılan değerleme çalışması sonrasında söz konusu arsaların toplam piyasa değerinin 1.679.500.000 TL olduğu tespit edilmiştir. Tespit edilen 1.679.500.000 TL şirketimizin 31.12.2021 tarihli konsolide finansal tablolarına yansıtılacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by Maximum26 Yazıyı Oku
    Benim maile cevap verdiler. Kendimi özel hissettim. Küfür eder gibi olsada mailimi açıp içi boş metni alıp Kopyala yapıştır tuşuna basmışlar. Yazıklar olsun böyle yönetime.
    Manası çok derin [emoji23]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    kemal abinin bu bedava kağıtları tekrardan satmayacağının hiç bir garantisi yok
    satmazsa iyi
    tekrardan satarsa kötü
    bence kesin satacak nevzat demire borcunu ödeyecek

Bence değerlemeyi tahsisli sonuna kadar uzatacak yani tahsisli semaye artırımı yapılacak kz bedavadan lotları alacak sonra çok yüksek bir değerleme gelecek millet diyecek oo ne şirketmiş sudan ucuzmuş hurra hisseye saldıracaklar kz abide geçen sene olduğu gibi satılabilir beleş lotları tepeden millete satacak sonra nevzat demirin borcunu mazhar üzerinden ödedim eplasın gene bana borcu var diycek bi tahsisli daha ister gibi…. Yine borcu küçük yatırımcıya ödetecek yasal dolandırıcılık yapacak

Alıntı Originally Posted by ceto05 Yazıyı Oku
    Bence değerlemeyi tahsisli sonuna kadar uzatacak yani tahsisli semaye artırımı yapılacak kz bedavadan lotları alacak sonra çok yüksek bir değerleme gelecek millet diyecek oo ne şirketmiş sudan ucuzmuş hurra hisseye saldıracaklar kz abide geçen sene olduğu gibi satılabilir beleş lotları tepeden millete satacak sonra nevzat demirin borcunu mazhar üzerinden ödedim eplasın gene bana borcu var diycek bi tahsisli daha ister gibi…. Yine borcu küçük yatırımcıya ödetecek yasal dolandırıcılık yapacak
    SPK değerleme gelmeden bir cevap vermez.
    İşte bu yüzden değerlemelerden de beklentim kalmadı.
    Ne diyoruz, fabrika EN AZINDAN 600 milyon eder. Almanya 10 milyon Euro. 150 milyon TL
    Romanya için absürd ifadeler duyduk ama 140 milyon Romen Leyi varlık. 400 milyon TL olsa. 1.150.000.000 TL.
    Böl 20 milyona. 50 TL üzerinde defter değeri.

Bakın tekrar ediyorum Hisse Defter Değeri altında bir tahsisli mümkün değil. Mahkeme yolu görünür.

Bu yüzden defter değeri gelmeden tahsisli ile ilgi karar gelmesini mümkün görmüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    SPK değerleme gelmeden bir cevap vermez.
    İşte bu yüzden değerlemelerden de beklentim kalmadı.
    Ne diyoruz, fabrika EN AZINDAN 600 milyon eder. Almanya 10 milyon Euro. 150 milyon TL
    Romanya için absürd ifadeler duyduk ama 140 milyon Romen Leyi varlık. 400 milyon TL olsa. 1.150.000.000 TL.
    Böl 20 milyona. 50 TL üzerinde defter değeri.

Bakın tekrar ediyorum Hisse Defter Değeri altında bir tahsisli mümkün değil. Mahkeme yolu görünür.

Bu yüzden defter değeri gelmeden tahsisli ile ilgi karar gelmesini mümkün görmüyorum
    Hikaye anlatıyorsun böyle bir şey yok SPK nın baktığı son işlem aralıkları senin dediğin kadar ucuzsa biraz daha al kardeşim. Tahta orda pazartesi açılıyor boş konuşmakta gerek 20 Li fiyatlardan son iki hafta işlem hacminin yüksekliğine baktın mı?

Almak isteyene istediği kadar mal var

Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Hikaye anlatıyorsun böyle bir şey yok SPK nın baktığı son işlem aralıkları senin dediğin kadar ucuzsa biraz daha al kardeşim. Tahta orda pazartesi açılıyor boş konuşmakta gerek 20 Li fiyatlardan son iki hafta işlem hacminin yüksekliğine baktın mı?

Almak isteyene istediği kadar mal var
    Ben ihtimallerden bahsediyorum.
    30 Senelik tecrübelerime dayanarak yazıyorum.

Belirsizliklerden bahsediyorum.
    Değerlemelerle ilgili belirsizlik giderilmeden tahsisli sonuçlanmaz diyorum.
    Ben değerlemeler böyledir demiyorum. Konuşulanlar ve ihtimallerden bahsediyorum.
    Hisse defter değerinin 30-40 TL olması KZ nun işine gelmez diyorum.

Ucuzsa al söyleminden sanki ben hisseyi önermişim gibi bir sonuç çıkarmışsın. Okuduğunu yanlış anlamışsın.
    Ben burada çoğu hissemi 21-22 arasında iken sattığımı söylemiştim zaten. Kaçırmışsın demek ki. Bir ara 60 bin adete çıkacak kadar güvenmiştim.
    Borsada en kötü şey belirsizliktir.

Gerçek Defter değeri önemlidir. Şirketin bakiye değeridir. Şirketi tasfiye ediyorum desen, alacaklar, haklar ve varlıklar toplamından borçları ve yükümlülükler toplamını çıkardığın zaman kalan bakiye, hisseleri oranında ortaklara dağıtılacak miktardır.
    Bu nedenle şirketin hissesini bu fiyatın altında satamazsın. Anlattığım olay bu.

Şu anda defter değeri muallak. Bu nedenle borsa değerinden yüksek veya düşük olacağı belirsiz. Ben yüksek olacak demedim. Forumda konuşulanlara göre örnek hesaplama yaptım sadece.

.
    Forumda yazmaya devam etmemdeki tek amacım arkadaşlara farklı bir bakış açısı sunmaktı.
    Nerdeyse elimde hisse kalmadığı için artık yazmayacağım. Herkese bol kazançlar dilerim.

Sayfa 70/545 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •