Sayfa 360/1001 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Son 10 Haftada hem yabancı para çıkışı var
    hem kişisel olarak excellde tuttuğum 5 kurum bazındaki para durumunda çıkış var
    piyasa da maalesef yukarı gidemiyor

Son 10 hafta yabancı hareketleri

5 Kurum Bazında para durumu
    Not : Toplam rakamı 2020 kasımdan bugüne olan rakamdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    elbette en büyük kazancı onlar sağlıyor...direkt antalya'dan mal getirenler var...bunu çözecek irade olacak bu sorun kökünden ortadan kalkar...

ama meyve sebze sadece markette pahalı değil pazarda da fiyatlar çok farklı değil...pazarcı da malı antalya'dan mı getiriyor yoksa halden mi alıyor?

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Siz zannediyorsunuz ki aradakiler yiyor. Herkesi çıkart bu kez daha pahalı yersiniz.

O sizin market ler varya marketler. Üreticiden alıyor direk üreticiden... kendi arabaları ile gelip.

He heyyyyyy....

yakında bahçeli evler bağ evlere taşıncak millet bu gidişle kendi ekecek biçecek

genç işsiz çok evlenmekte masal bu krizde

olmadı millet köyüne dönecek.

4. Duyuyordum ama başıma ilk defa geldi. İlacım yok. Şuan fellik fellik ilaç arıyoruz. Stok yapma imkanı yoktu. Yeşil reçeteli bir ilaç. Kanser hastasının inşallah böyle bir sıkıntısı olmaz. O ızdırap ilaç olmadan çekilmez.

o değilde ben sarayın aylık elektirik faturası kaç geliyordur onu merak ediyom

doğalgazla birlikte

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,201
    Blog Entries
    1
    Siz pazarciyi 1 2 kişi bilirsiniz. Halbuki ekip ekip. Üretim yerine gidip alıyorlar sonra şehirde abi kardeş amca dayı paylaşıyorlar.

Pahalı yemenizin sebebi marketler ve sonra pazarcılar. Hiç kazanmayan bakın hiç kazanmayan pazarcinin arabası ve evi var. Tamam zor iş ama diğerlerini düşünün. Evler dükkanlar bir sürü.

Yav her gün kavga ediyorum. Abi 6 tl yazma 4.5 tl yaz zaten 10 tl satabiliyorum diyor.

Ya bugün öğrendim 2 tl karnıbahar almış köylüden 12 tl satmış yüzlerce hemde. Fena değildi diyor.

Oha diyeceksiniz ama marketler daha ucuz alıyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

en güzel kazanç bence hala hurda işinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu düzeni sistemi değiştireceksin işte...pazarcı bile yerinden mal alıyorsa alabiliyorsa belediye kuracağı organizasyonla haydi haydi yapar bu işi...pazarcı %100-300-500 le mi satıyor belediye %20 ile satsın...o da kar etsin ettiği karla da yine halka hizmet götürsün...v.s....ama nerede o irade? nedense kimse bu işe dokunmuyor...sanki gizli bir el sakın haa diyor...

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Siz pazarciyi 1 2 kişi bilirsiniz. Halbuki ekip ekip. Üretim yerine gidip alıyorlar sonra şehirde abi kardeş amca dayı paylaşıyorlar.

Pahalı yemenizin sebebi marketler ve sonra pazarcılar. Hiç kazanmayan bakın hiç kazanmayan pazarcinin arabası ve evi var. Tamam zor iş ama diğerlerini düşünün. Evler dükkanlar bir sürü.

Yav her gün kavga ediyorum. Abi 6 tl yazma 4.5 tl yaz zaten 10 tl satabiliyorum diyor.

Ya bugün öğrendim 2 tl karnıbahar almış köylüden 12 tl satmış yüzlerce hemde. Fena değildi diyor.

Oha diyeceksiniz ama marketler daha ucuz alıyor.

Sayfa 360/1001 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •