elbette en büyük kazancı onlar sağlıyor...direkt antalya'dan mal getirenler var...bunu çözecek irade olacak bu sorun kökünden ortadan kalkar...
ama meyve sebze sadece markette pahalı değil pazarda da fiyatlar çok farklı değil...pazarcı da malı antalya'dan mı getiriyor yoksa halden mi alıyor?
yakında bahçeli evler bağ evlere taşıncak millet bu gidişle kendi ekecek biçecek
genç işsiz çok evlenmekte masal bu krizde
olmadı millet köyüne dönecek.
Duyuyordum ama başıma ilk defa geldi. İlacım yok. Şuan fellik fellik ilaç arıyoruz. Stok yapma imkanı yoktu. Yeşil reçeteli bir ilaç. Kanser hastasının inşallah böyle bir sıkıntısı olmaz. O ızdırap ilaç olmadan çekilmez.
o değilde ben sarayın aylık elektirik faturası kaç geliyordur onu merak ediyom
doğalgazla birlikte
![]()
Siz pazarciyi 1 2 kişi bilirsiniz. Halbuki ekip ekip. Üretim yerine gidip alıyorlar sonra şehirde abi kardeş amca dayı paylaşıyorlar.
Pahalı yemenizin sebebi marketler ve sonra pazarcılar. Hiç kazanmayan bakın hiç kazanmayan pazarcinin arabası ve evi var. Tamam zor iş ama diğerlerini düşünün. Evler dükkanlar bir sürü.
Yav her gün kavga ediyorum. Abi 6 tl yazma 4.5 tl yaz zaten 10 tl satabiliyorum diyor.
Ya bugün öğrendim 2 tl karnıbahar almış köylüden 12 tl satmış yüzlerce hemde. Fena değildi diyor.
Oha diyeceksiniz ama marketler daha ucuz alıyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
en güzel kazanç bence hala hurda işinde![]()
bu düzeni sistemi değiştireceksin işte...pazarcı bile yerinden mal alıyorsa alabiliyorsa belediye kuracağı organizasyonla haydi haydi yapar bu işi...pazarcı %100-300-500 le mi satıyor belediye %20 ile satsın...o da kar etsin ettiği karla da yine halka hizmet götürsün...v.s....ama nerede o irade? nedense kimse bu işe dokunmuyor...sanki gizli bir el sakın haa diyor...
Yer İmleri